reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wanda no nie do końca sie sprawdza, jeszcze sama nie zostalas ;D ;D ;D
zgadzam sie, obojętne kiedy, byle już :laugh:

ja tez jutro wieczorkiem wybieram sie na badanie i tak po cichu licze ze wróce juz jako 2 osoby ;) chociaz niestety zero objawów w dalszym ciągu :(

reklama
to i ja ide spac bo widze ze tu nikogo juz nie ma
A Patrycja faktycznie moglaby chociaz dac znac co u niej słychac ::)
Dobranoc a Patrycji miłego dnia!

Hej tam, tu pisze Roland, malz Paaricii.Dzis rano o 1023 EST wypisklil sie nasz micro-fruwacz zwany Atreiiu. W dlugosci od stop do glow ma 530mm i wazyl 3575g okolo czasu urodzenia. Teraz juz sie nazarl i jest jeszcze ciezszy.

Partycja strasznie dzielnie to wytrzymala, pomimo ze tak jak to sie mowi po Polsku, 'the kid tore her a new asshole'. Wiecej niedlugo napiszemy, w tym momencie trace przytomnosc zywcem i okropnie tesknie za swoja zonka i NOWOWYKLUTKIEM!!!

Pa pa!

-Roland

łał!!!! jestem pierwsza!!!!!!!!!!

PATRYCJA----gratulacje!!!!!!!!!!!!!WIedziałam,ale niespodzianke zrobiłas rodznce!!!!Ciesze sie!!!

No i tak jeszcze to wczoraj był moj najgorszy dzien!!Napisałam,ze Hania nie ma kolek-to miała w nocy!napisałam,ze Paweł przyjdzie i przytuli  i wszystko przechodzi,to wczoraj dla odmiany nie odzywał sie wogole,ja ujęłam sie Honorem i tez sie nie odzywałam,ale strasznie ciezko mi z tym było.No i jak tak stawałam sie smutna,to jeszcze tysiąc innych powodów do płaczu sobie znalazłąm.Ale szkoda o niech pisać.No  dopiero dzisiaj Paweł przytulił przprosił i juz lepiej.

A i mam wrescie normalny aparat,a nie tą beznadziejną kamerę inernetową,woec bede mogła wklejać ładne zdjęcia:):)
Pozdrawim i spadam.

A Aniu możliwe,ze to i wody,bo wiekszość kobiet jak wody odejdą to mówi,co ja bezwiednie sikam??

Laseczki... ja juz jestem po wizycie u gina :)
Kochany jest, bo zrobil mi masazyk szyjki - kurde, szyjka niby krotka a ja mialam wrazenie ze cale lapy mi tam wpycha :) No a teraz czekam, moze sie jakies skurcze pojawia... w kazdym badz razie nie mam w ogole rozwarcia - tyle tylko ze szyjka krotka niby i miekka - a tak bez zmian... no i najwazniejsze - przez ostatnie 2 tygodnie przybralam zaledwie pol kilo !!!! :o :o :o
No i co sie dowiedzialam.... polozna mi powiedziala, ze moga teraz wody odchodzic - dzis i jutro, bo ma byc nagla zmiana cisnienia i ze moze to miec wplyw... a lekarz potwierdzil... i dodal jak spytalam o pelnie, ze z tej okazji tez moga wody odejsc !! Takze licze na to ze moze odejda :) O matko jakie nadzieje...hehehe
a najlepsze ze prawie nikt tego juz nie czyta, bo wszystkie juz urodzily - no prawie wszystkie... no chyba ze wrzesniowki niektore czytaja ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
No podoba mi sie mąż Patrycji ;D "The kid tore her a new asshole" ??? ??? ??? ładnie powiedziane, nic dodać nic ująć :laugh:

P A T R Y C J A G R A T U L A C J E !!!

Do góry