reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wanda no nie do końca sie sprawdza, jeszcze sama nie zostalas ;D ;D ;D
zgadzam sie, obojętne kiedy, byle już :laugh:

ja tez jutro wieczorkiem wybieram sie na badanie i tak po cichu licze ze wróce juz jako 2 osoby ;) chociaz niestety zero objawów w dalszym ciągu :(

reklama
to i ja ide spac bo widze ze tu nikogo juz nie ma
A Patrycja faktycznie moglaby chociaz dac znac co u niej słychac ::)
Dobranoc a Patrycji miłego dnia!

Hej tam, tu pisze Roland, malz Paaricii.Dzis rano o 1023 EST wypisklil sie nasz micro-fruwacz zwany Atreiiu. W dlugosci od stop do glow ma 530mm i wazyl 3575g okolo czasu urodzenia. Teraz juz sie nazarl i jest jeszcze ciezszy.

Partycja strasznie dzielnie to wytrzymala, pomimo ze tak jak to sie mowi po Polsku, 'the kid tore her a new asshole'. Wiecej niedlugo napiszemy, w tym momencie trace przytomnosc zywcem i okropnie tesknie za swoja zonka i NOWOWYKLUTKIEM!!!

Pa pa!

-Roland

łał!!!! jestem pierwsza!!!!!!!!!!

PATRYCJA----gratulacje!!!!!!!!!!!!!WIedziałam,ale niespodzianke zrobiłas rodznce!!!!Ciesze sie!!!

No i tak jeszcze to wczoraj był moj najgorszy dzien!!Napisałam,ze Hania nie ma kolek-to miała w nocy!napisałam,ze Paweł przyjdzie i przytuli  i wszystko przechodzi,to wczoraj dla odmiany nie odzywał sie wogole,ja ujęłam sie Honorem i tez sie nie odzywałam,ale strasznie ciezko mi z tym było.No i jak tak stawałam sie smutna,to jeszcze tysiąc innych powodów do płaczu sobie znalazłąm.Ale szkoda o niech pisać.No  dopiero dzisiaj Paweł przytulił przprosił i juz lepiej.

A i mam wrescie normalny aparat,a nie tą beznadziejną kamerę inernetową,woec bede mogła wklejać ładne zdjęcia:):)
Pozdrawim i spadam.

A Aniu możliwe,ze to i wody,bo wiekszość kobiet jak wody odejdą to mówi,co ja bezwiednie sikam??

Laseczki... ja juz jestem po wizycie u gina :)
Kochany jest, bo zrobil mi masazyk szyjki - kurde, szyjka niby krotka a ja mialam wrazenie ze cale lapy mi tam wpycha :) No a teraz czekam, moze sie jakies skurcze pojawia... w kazdym badz razie nie mam w ogole rozwarcia - tyle tylko ze szyjka krotka niby i miekka - a tak bez zmian... no i najwazniejsze - przez ostatnie 2 tygodnie przybralam zaledwie pol kilo !!!! :o :o :o
No i co sie dowiedzialam.... polozna mi powiedziala, ze moga teraz wody odchodzic - dzis i jutro, bo ma byc nagla zmiana cisnienia i ze moze to miec wplyw... a lekarz potwierdzil... i dodal jak spytalam o pelnie, ze z tej okazji tez moga wody odejsc !! Takze licze na to ze moze odejda :) O matko jakie nadzieje...hehehe
a najlepsze ze prawie nikt tego juz nie czyta, bo wszystkie juz urodzily - no prawie wszystkie... no chyba ze wrzesniowki niektore czytaja ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
No podoba mi sie mąż Patrycji ;D "The kid tore her a new asshole" ??? ??? ??? ładnie powiedziane, nic dodać nic ująć :laugh:

P A T R Y C J A G R A T U L A C J E !!!

Do góry