reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Amelka - dzieki :)
Aniu - ja nie mam problemu z trzymaniem moczu - w ogole nie mam zadnych objawow porodowych... juz nawet mnie nie przeczyszcza... malo tego, nie moge sie skupic a chce mi sie od rana !! Takze tez nie widze tego ekspresu, ale na niego licze... ze wlasnie bedzie tak, ze caly czas zero objawow (poza nisko polozonym brzusiem i twardnieniem) i nagle pojade rodzic :) Ale fajnie by bylo, jakby to bylo w ten czwartek :)

reklama
ups...juz poprawiam - oczywiscie ze mialam na mysli czwartek - nie wiem czemu mi sie piatek napisalo...ale moze byc i czwartek i piatek :D

Kurcze faktycznie nieduzo nas zostało biorąc pod uwage ze jeszcze nie ma połowy miesiąca a nas juz duzo mniej niz połowa :)

Anjaboy i Amelka odzywajcie sie czesciej, zawsze to raźniej jak nas troche wiecej ;)

ja tez nie mam problemu z trzymaniem moczu chociaz biegam bardzo często, nawet do 4 razy w ciągu nocy a w dzien to nawet nie licze ::)

no wlasnie...popieram Gochne - odzywajcie sie czesciej, bo pustki takie na forum ze szok !!
no i obojetnie kiedy, byle juz !! hehehe :)

Gochna - duzo wiecej mialo termin na pierwsza polowe miesiaca, tak mi sie wydaje, bo z tego co pamietam, to zawsze marudzilam, ze ja sama zostane na koniec miesiaca...hehe i narazie sie sprawdza...

Wanda na pewno drugi poród będzie łatwiejszy ;D ;D moja mama np. ze mną sie strasznie namęczyła, a moja młodsza siostra podobno juz bez porównania łatwiej i szybciej przyszla na świat :laugh: trzeba być dobrej mysli ::)

Dziewczyny ide juz lulu (na razie przed TV) moze po przebudzeniu jeszcze zajrze i poczytam, ale w razie czego jakbym nie dala rady juz odpalic kopa to teraz zycze kolorowych snow i przespanej nocki.

reklama
no kochane brzuchatki :)

Ja juz klade sie do lozeczka.... musze sie wyspac, bo jutro ciezki dzien mnie czeka  ;D ;D ze skurczykami mam nadzieje ;D ;D ;D

Dobranoc i kolorowych snow :)

a Patrycji milego dnia - oczywiscie jesli jeszcze tu do nas wejdzie, bo mogla juz urodzic albo moze do nas nie wejdzie bo rodzinka przyjechala :)

Gochna - no moja mama tez mi tak mowila... malo tego, ja przy pierwszym porodzie mialam takie same problemy jak moja mama przy swoim pierwszym, no i drugi miala prosty i mowi ze siorka z wodami ladnie chlupnela i ze to byla chwila moment - a ja mam teraz tez bardzo duzo wod, wiec jestem wlasnie dobrej mysli :D

Do góry