reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Agnes - no ja mam to samo !!!! A jeszcze dzis tak strasznie sie czuje :( :(
Bylam na uczelni i prawie sie przewrocilam i prawie spadlam ze schodow...a schody dlugie i krete, wiec nie wiem co by bylo gdybym z nich zleciala - ale stracha sobie napedzilam niezlego :( No i oczywiscie naciagnelam sobie jakies miesnie krocza czy cos i normalnie chodzic nie moge... chyba wezme zaraz bardzo goraca kapiel - moze przejdzie jak sie rozgrzeje !!

reklama
gratuluje wszystkim nowym mamusiom ;D ;D ;D
ale zaczęłyśmy pękać ;)
niestety nie mam zbyt duzo czasu na czytanie i nadrabianie zaległości. Synus grzeczny tylko mama "coś"zjadła i go od wczoraj brzuszek boli.
zaraz kąpiel uciekam ;D ;D ;D ;D ;D

no ja jestem niesamowita dziewczyny bo mi sie w nocy snilo, ze Fuczak urodzila, zreszta pisalam juz Wam o tym..ale numer!!!!!!! :laugh: :laugh:
WIELKIE GRATULACJE DLA FUCZAKA NOWEJ MAMUSI

wlasnie niedawno wlazlam do domu bo przerabialam z tesciowa pol swianiaka i teraz mam pelny zamrazalnik..ciekawe kiedy my to zjemy ::) ::) no i bola mnie plecki...ale tu cichutko...

Faktycznie cichutko tu, nie było mnie pół dnia i nawet nia ma co nadrabiać :( ale za to jest kolejna mamusia!

FUCZAK GRATULACJE!!!

Joeey ze mną to jast tak ze mam cukrzycę ciążową i w takim wypadku dostaje się skierowanie do szpitala od 40 tyg i trzeba lezec i obserwowac :-[

J idę jutro mimo ze nie mam żednych oznak porodu to musze i jesli nie urodze do świąt to i tak sie wypisze na zadanie ::)

Ale mam nadzieje ze sie sypne będe marudziła lekarzowii położnej to może pomogą ;D ::)

No strasznie cicho tu :( Wszystkie sie porozdwajaly i czasu nie maja :( I dlatego tak cicho...
Nawet nie mam co pisac nowego :(

No to napisze tylko, ze jutro ide do lekarza - jutro koncze 38 tydzien, takze juz moge rodzic :) No i mam taka cichutka nadzieje ze mi lekarz w czasie badania pobudzi szyjke do skurczy i moze sie uda na tego 15-tego urodzic ;D ;D ;D ale by bylo fajnie :)
No i jutro mam na 16 Wigilie w przedszkolu u Wiktorka - ciekawe czy dam rade :)

Donia - a Ty podawalas mi swoj nr telefonu ??? Jakby co, to zapisz moj 604 271 306 to moze sie w szpitalu spotkamy :) Kiedy Ty dokladnie idziesz - jutro z tego co pamietam ??? Moze uda mi sie trafic tez do szpitala, to moze sie w koncu spotkamy - bo Ty skubancu mnie juz 2 razy widzialas, a ja Ciebie jeszcze nie :p hehe :)

No ja z wielkim zalem ide jutro :(

Mój nr 503 75 65 10 jakby coś sie u mnie działo to dam znać ;D

Jedyna pociecha w tym ze myślę ze wrócę juz z Filipem ;D

No juz wlasnie doczytalam ze jutro idziesz :) Faktycznie najbardziej pocieszajace jest to, ze mozesz juz wrocic z Maluszkiem :) A ja to pewnie tam nie trafie, ale jakby co, warto miec swoje numery :) Dzieki :)
Ale bym chciala zeby mi skurczyki wywolal jakos - 2 tygodnie temu wywolal i dwa dni sie trzymaly i byly bolesne, ale to byl dopiero 36 tydzien, teraz juz bedzie 38 wiec juz na dobra sprawe moga byc porodowe - mam nadzieje ::) ::)

reklama
POPATRZCIE NIZEJ, OTO LISTA, MALO NAS ZOSTALO BO WIELE WPSANYCH MAMUS JEST NIEAKTYWNYCH  :-[

BEATA23 synek NATANIEL termin 29.XI-  ;D
APRILKA synek MATEUSZEK termin 01.XII-   ;D
aOLA synek PIOTRUŚ termin 01.XII-  ;D
NATHALIE córeczka INGA termin 01.XII-  ;D
WIOLA córeczka OLA termin 01.XII-  ;D
AGA25  synek termin 02.XII-  ;D
ZIEMZIA córeczka termin 2.XII-  ;D
MAGI córcia OLIWIA termin 02.XII-  ;D
EDYTKA250 niespodzianka termin 04.XII
ZDENKA synek termin 04.XII-  ;D
GABI synek OSKAR termin 05.XII-  ;D
HANKA córeczka AGATA termin 06.XII