reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Agnes - no ja mam to samo !!!! A jeszcze dzis tak strasznie sie czuje :( :(
Bylam na uczelni i prawie sie przewrocilam i prawie spadlam ze schodow...a schody dlugie i krete, wiec nie wiem co by bylo gdybym z nich zleciala - ale stracha sobie napedzilam niezlego :( No i oczywiscie naciagnelam sobie jakies miesnie krocza czy cos i normalnie chodzic nie moge... chyba wezme zaraz bardzo goraca kapiel - moze przejdzie jak sie rozgrzeje !!

reklama
gratuluje wszystkim nowym mamusiom ;D ;D ;D
ale zaczęłyśmy pękać ;)
niestety nie mam zbyt duzo czasu na czytanie i nadrabianie zaległości. Synus grzeczny tylko mama "coś"zjadła i go od wczoraj brzuszek boli.
zaraz kąpiel uciekam ;D ;D ;D ;D ;D

no ja jestem niesamowita dziewczyny bo mi sie w nocy snilo, ze Fuczak urodzila, zreszta pisalam juz Wam o tym..ale numer!!!!!!! :laugh: :laugh:
WIELKIE GRATULACJE DLA FUCZAKA NOWEJ MAMUSI

wlasnie niedawno wlazlam do domu bo przerabialam z tesciowa pol swianiaka i teraz mam pelny zamrazalnik..ciekawe kiedy my to zjemy ::) ::) no i bola mnie plecki...ale tu cichutko...

Faktycznie cichutko tu, nie było mnie pół dnia i nawet nia ma co nadrabiać :( ale za to jest kolejna mamusia!

FUCZAK GRATULACJE!!!

Joeey ze mną to jast tak ze mam cukrzycę ciążową i w takim wypadku dostaje się skierowanie do szpitala od 40 tyg i trzeba lezec i obserwowac :-[

J idę jutro mimo ze nie mam żednych oznak porodu to musze i jesli nie urodze do świąt to i tak sie wypisze na zadanie ::)

Ale mam nadzieje ze sie sypne będe marudziła lekarzowii położnej to może pomogą ;D ::)

No strasznie cicho tu :( Wszystkie sie porozdwajaly i czasu nie maja :( I dlatego tak cicho...
Nawet nie mam co pisac nowego :(

No to napisze tylko, ze jutro ide do lekarza - jutro koncze 38 tydzien, takze juz moge rodzic :) No i mam taka cichutka nadzieje ze mi lekarz w czasie badania pobudzi szyjke do skurczy i moze sie uda na tego 15-tego urodzic ;D ;D ;D ale by bylo fajnie :)
No i jutro mam na 16 Wigilie w przedszkolu u Wiktorka - ciekawe czy dam rade :)

Donia - a Ty podawalas mi swoj nr telefonu ??? Jakby co, to zapisz moj 604 271 306 to moze sie w szpitalu spotkamy :) Kiedy Ty dokladnie idziesz - jutro z tego co pamietam ??? Moze uda mi sie trafic tez do szpitala, to moze sie w koncu spotkamy - bo Ty skubancu mnie juz 2 razy widzialas, a ja Ciebie jeszcze nie :p hehe :)

No ja z wielkim zalem ide jutro :(

Mój nr 503 75 65 10 jakby coś sie u mnie działo to dam znać ;D

Jedyna pociecha w tym ze myślę ze wrócę juz z Filipem ;D

No juz wlasnie doczytalam ze jutro idziesz :) Faktycznie najbardziej pocieszajace jest to, ze mozesz juz wrocic z Maluszkiem :) A ja to pewnie tam nie trafie, ale jakby co, warto miec swoje numery :) Dzieki :)
Ale bym chciala zeby mi skurczyki wywolal jakos - 2 tygodnie temu wywolal i dwa dni sie trzymaly i byly bolesne, ale to byl dopiero 36 tydzien, teraz juz bedzie 38 wiec juz na dobra sprawe moga byc porodowe - mam nadzieje ::) ::)

reklama
POPATRZCIE NIZEJ, OTO LISTA, MALO NAS ZOSTALO BO WIELE WPSANYCH MAMUS JEST NIEAKTYWNYCH  :-[

BEATA23 synek NATANIEL termin 29.XI-  ;D
APRILKA synek MATEUSZEK termin 01.XII-   ;D
aOLA synek PIOTRUŚ termin 01.XII-  ;D
NATHALIE córeczka INGA termin 01.XII-  ;D
WIOLA córeczka OLA termin 01.XII-  ;D
AGA25  synek termin 02.XII-  ;D
ZIEMZIA córeczka termin 2.XII-  ;D
MAGI córcia OLIWIA termin 02.XII-  ;D
EDYTKA250 niespodzianka termin 04.XII
ZDENKA synek termin 04.XII-  ;D
GABI synek OSKAR termin 05.XII-  ;D
HANKA córeczka AGATA termin 06.XII