reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Dzień dobry mamusie, melduję się nadal 2w1 (ciekawe ile nas takich jeszcze zostało ;D ??? )
Milego dnia Gingger i wszystkim pozostałym. O klawiatura mi się naprawiła ;D

hej

ZIEMZIA GRATULACJE!!!!!!!! TRZYMAMY KCIUKI ZA WAS

Ja tez jestem jeszcze 2 w 1

Niestety nie udało mi się wygrać z choróbskiem..... Dopadło mnie przeziębienie i to takie że szok.... katar, kaszel, ból głowy... całe szczęście że gorączki nie mam ale i tak czuję się fatalnie....zarażamy się z Tomkiem na zmianę....masakra

No i ja też mam brzuch już duuużo niżej, nóg już złączyć nie mogę jak siedzę :p

A dzisiaj po raz pierwszy śnił mi się poród, a w zasadzie to szpital..... pamiętam że leżałam na takim wieeelkim łóżku i przyszedł lekarz mi robic badania i stwierdził że dziecko waży ok 5,5 kg i ma 70 cm długości i że trzeba robić cc..... ciekawe co mi się dzisiaj przyśni ;D ;D

Oj Steffi ale masz koszmary ??? ??? ???
ja chyba jeszcze długo nie urodze bo mi sie ani szpital nie sni, ani porod , ani dzidzius tylko dyskusje z Wami ;D

Steffi Wyzdrowienia życzę!!!!!!

Tak czytam o Waszych brzuszkach, a mi się wydaje, że mój jeszcze się nie obniżył :( Ciągle mam skurcze i ból kręgosłupa i nic :( Ziemzia koniecznie nam musi powiedzieć, w jaki sposób jej źle liczyli termin, bo ja tego nei rozumiem. Mi wychodzi z miesiączki i USG różnica 1 czy 2 dni, więc mam nadzieję, że to jest termin :)

Ja tez wciaz 2w1! ;D ;D

Grochna - mi tez sie snia forumowe dyskusje! ;D ;D To juz chyba nalog! ;D

Steffi - trzymaj sie dzielnie kochana i szybko zdrowiej!! Przeziebienie w koncowce ciazy to chyba jest strasznie upierdliwe? O ile u mnie ciaza szla gladko, o tyle teraz mnie wszystko boli i nie wyobrazam sobie jeszcze do tego miec katar itd... Tak wiec trzymam kciuki!

reklama
Do góry