reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

NO dobra idę czekać na skurcze gdzie indziej bo przed kompem nie przychodzą  ;D
Miłej nocki
Pati Tobie miłego dnia i żadnych upałów  ;D  ;D choć ja bym chyba wolała zamiast tego mrozu i śniegu bo u nas zima już  za długo trwa  ;D

reklama
Ziemzia

Ogromne gratulacje. Z corcia bezie wszystko ok .

Trzymamy kciuki i pozdrawiamy wszystkie grudniowe mamuski i te co juz tula swoje maluszki i te jeszcze 2w1

Witajcie wieczorkiem :)

Robert - milo ze o nas pamietaliscie ! Oczywiscie wszystkie bedziemy trzymac kciuki za Wasza Misiulke malutka - jest przesliczna :) Ziemzia dojdzie do siebie - to silna kobitka :) A ja wiem jak to jest, tez mi bylo slabo, przez 2 doby pobytu w szpitalu w ogole nie wstawalam. No ale najwazniejsze zeby Wasza pchelka szybciutko doszla do siebie :) Na pewnoe wszystko bedzie dobrze :)

Magdus - mala terrorystka ;D ;D ;D dobre :) Tak to juz jest z tymi maluszkami - podobno od 14 doby zaczynaja byc na tyle cwane, ze sobie przystosowuja rodzicow :) No ale jak tu sie nie dac wytresowac takiej malej kruszynce :)

Wiolus - sliczna ta Twoja Olenka :) sama slodycz :)

a ja juz uciekam :) Pawel sie wykapal, wiec mykamy do lozeczka ;D ;D ;D
aha...Pawel wlasnie wpadl, ze 14 czerwca 2006 jedziemy do Dortmundu - oczywiscie na mecz Polska - Niemcy ;D ;D ;D
Faceci to maja nasrane :)

Robert Ziemzia TRZYMAMY KCIUKI!!!

jestem pelna podziwu dla meza Ziemzi ze o nas pamietal i tez jest dla mnie niezrozumiala taka pomylka w terminie!!!

Gabi a sadzisz ze zmiana miejsca moze pomoc na skurcze ;D ;D ;D to moze i ja sprobuje ::) A swoja droga nie wiem jak chcesz doczekac konca zimy skoro juz Ci jest za dlugo ??? ale zgadzam sie dla mnie juz tez moglaby byc wiosna

Kurcze ale tu dzisiaj naprawde pusto! co to bedzie dalej, jak sie reszta z nas rozdwoi ??? ??? ??? ide tez spac bo nie bede tu monologowac, jeszcze tylko chcialam zyczyc milego dnia Patrycjii bo sie pewnie wkrotce tu pojawi :) A wiec dobranoc i dzien dobry!

O widze ze pojawily sie nowe zdjecia Kamilka i Ingusi! Dzieciuszki rozkoszne jak zwykle, ale mnie i tak najbardziej rozczulaja te zdjecia zaraz po urodzeniu, dla mnie to cos niesamowitego ???
Dobra ide spac juz naprawde

Dziewczynki alescie nawalily postow wczoraj!! Czytam i czaytam, a do konca nadrabiania jeszcze daleko!! :D Wczoraj mialam wielkie plany na sprzatanie i nic z tego nie wyszlo bo palcem mi sie nie chcialo ruszyc, no ale dzis juz mi jakos idzie. ;D Moze dlatego, ze kolezanka ma wieczorem przyjsc! ;D ;D he he...

No i coraz bardziej jestem podekscytowana przylotem mamy i brata! :laugh: :laugh: U nas ladauja we wtorek wieczorem (20.40) a z Wa-wy wylatuja w poniedzialek o 6 rano, a to znaczy ze wyjezdzaja z domu W NIEDZIELE o 21!!! To dopiero dluga pordoz! Dochodzi jeszcze do tego zmiana czasu o 10h wiec normalnie podroz im 2 dni zajmie! Niezle co! :p :p

Ach i zapomnialam sie pochwalic ze od wczoraj mi powolutku czop odchodzi. Przynajmniej mysle, ze to czop. ::) No ale co innego? Tyle, ze nie jest zabarwiony krwia. No i tak stopniowo sobie zlazi - szczegolnie rano. Dzis az sie ze mnie "wylal", pewnie przez ten upal, bo wczoraj byl jakby gestszy i sie na moment przejelam, ze to moze wody. :D Wlasciwie to Roland sie bardziej przejal! ;D ;D Teraz za kazdym razem jak jekne, to On juz leci i pyta czy w porzadku! ;D ;D ;D

Emma - mi sie brzuch obnizyl juz okolo 3 tyg temu a jeszcze nie rodze.

reklama
Uff to przeczytalam! ;D

Robert - bardzo dzieki za info o Was. Wszystkie Grudnioweczki tak mocno trzymaja za Misie kciuki, ze zaraz sie Wasze Slonko pozbiera! No i jest przesliczna! :D Mnie tez niesamowicie rozczulaja zdjecia tych dopiero co wyklutych Maluszkow! Zreszta wszystkie Kruszynki mnie rozczulaja... ::)

Co do MamyWiki wychodze z zalozenia, ze nie ma co znizac sie do jej poziomu i z nia dyskutowac. Jesli ktos i to matka, ktora przeszla cala ciaze i ma malutkie dziecko stosuje chwyty ponizej pasa typu obrazanie innych dzieci znaczy, ze jest albo chora z nienawisci, albo poprostu glupia, no i chyba szkoda jej slicznej coreczki, ze ma taka matke... Tak czy inaczej szkoda czasu i nerwow. Nalezy jej sie co najwyzej odrobina litosci! :p

Do góry