reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Gabi - dowcip rewelacja :) hehehehe :)

A ja czekam wlasnie az mi Pawel wroci w koncu - teraz wlasnie jest w drodze do domciu :) Juz sie nie mgoe doczekac :)

reklama
gochnaR co do tej klawiatury spróbuj nacisnąć jednocześnie lewy ctrl+lewy shift+lewy alt. Powinno zadziałać a jak nir to znaczy że zapomniałam jak to się robi :)

ja też już męża nakręciłam na pizze i jutro sobie skoczymy co by obiadku nie robić :))

a ja już jestem spowrotem byłam u fryzjera zmieniłam sobie całkiem fryzurke jestem teraz zupełnie inna  :laugh: :laugh: i to mi bardzo humorek poprawiło i już się nie stresuje jak niewiele mi trzeba do szczęścia coo??Paula polecam tobie też jakąś odmiane to naprawde pomaga  ;) ;)

oczywiście też już byłam na KTG i lekarz stwierdził "rozwarcie 2,5cm, szyjka skrócona i miękka jak kaczuszka, tylko teraz bóli brak" kurde masował mi też szyjke jaki ból ufffff.... a co to będzie jak zaczne rodzić???
:-X

No wyglada ze dziala faktycznie, no i wyslala sie taka glupia wiadomosc... Ale liter polskich nadal nie mam, w kazdym razie dzieki Kropecka!

Wanda to mnie pocieszyłaś z tym imieniem

Paula ty się tak nie martw my mamy chyba identyczną sytuacje mi to samo wcześniej gin mówił a nawet jeszcze lepiej zacytuje go "no wiesz Ania jak by się mała bardzo rozbrykała tz.niespokojnie się poruszała bardzo zaczeła kopać  to też jedź szybko do szpitala bo wiesz tak jak ktoś się wiesz to też macha nogami"-dobry co ?? i ja jak bym wzieła to bardzo do siebie to chyba bym zwarjowała ale już przyzwyczaiłam się do jego takich tekstów bo on jak czasami coś palnie to nawet nie zdajecie sobie z tego sprawy i dlatego stwierdziłam że on już taki jest i wrzuciłam na luz

Paula a to Ci mąż niespodzianke zrobił  ;D a jak byś miała kochanka w szafie ??:)

Gabi niezły kawał ;) ;) ;)

Ja już po kąpieli, z tu nikogo nie ma :(
rodzicie czy co ???
Agamaran cos długo nie ma, czyżby nam już urodziła :D
Dzis sama w łóźeczku, męzusa nie ma :( ale za to całe łóźko moje, wyspie się ;D

reklama
Ziemzia śliczna córeczka, zdaja mi się że do ciebie bardzo podobna ;D
jak wrócisz ze szpitala to oczekuje na opis porodu w wojewódzkim :D
chyba pójdę sie położyć, nikogo nie ma a krzyz juz mnie boli
dobranoc skurczyków na noc ;D ;D

Do góry