reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Czesc dziewczyny :) Ja nadal 2w1,. Wczoraj wziełam bardzo ciepłą kąpiel, ale zamiast pomóc... to odeszły bóle krzyża i podbrzusza :)
Juz dzisiaj mam o wiele lepszy nastrój. Ale dzidzia jakoś mało aktywna dzisiaj jest :(
Zjadłam sniadanko i zabieram sie za moje śmiszne wyszywanki :)

Jeszcze teraz mam czas... muszę w ten sposób pomyśleć a nie dołowac się że to już tyle dni po terminie :(

reklama
hej kochane!!
jestem dzisiaj nie do zycia jakas...brzydko i ponuro na dworze, nie mam na nic sily i nie bede Wam smecic... :-[
zwloke sie moze z kanapy bo trzeba cos zjesc w koncu.. ::)

Czesc :)

Dzis sobie pospalam . Ja jak moj maluch zaczyna wariowac na wieczor ide pod prysznic i puszczam mu strumien cieplej wody na brzusio, wtedy mam spokoj i jak sie klade do lozeczka to Julitka spi:) wiec i ja moge zasnac:)

Emma mala sprzeczka o prawa autorskie do zdjecia, ktore my skomentowalismy , a raczej nie zdjecie tylko watek zwierzatka i dzidzia razem w poscieli. Ale juz nie wracajmy:)

Patrycja ma racje to jakis burzliwy miesiac te wrzesniowki:)

Nie tak jak my wszystkie sie kochamy i pomagamy :)

Zazdroszcze Ci Pati tego upalu , bo ja uwielbiam lato, a zimy nienawidze

Ja dopiero do ginka mam w poniedzialek i nie moge sie juz doczekac co mi powie :)

Pozdrawiam :)

A dziewczyny co myslicie na temat ceny i tego wozka ( za mieszkam w domku jednorodzinnym :) )

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75170530

Asiak zastanawia mnie tylko cena tego wozka dlaczego taki tani?bo ogolnie to jest bardzo ladny no i ma konkretne funkcje. My za swoj dalismy 2 razy tyle a szczerze mowiac to musze dokupic folie przeciwdeszczowa bo nie bylo w standarcie :(

Wioluś wysłałam, ale zapomniałam spakować, a ta książka ma 2MB, mam nadzieję, że dojdzie. Jakby co to daj znać.

reklama
Wiesz Wiola akurat ja mam bliziutko tam do Boleslawca, bo mieszkam jakies 20km dalej wiec podjade i zobacze sobie :)
Moze dlatego ze oni to na czesci bezclowej sciagaja

A wlasnie jak Twoj sie sprawuje ?? Bo moj maz ma waty , mowi ze to niewygodne dla dzidzi.

Do góry