reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Natalia nie chce sie wymadrzac bo nie mam doswiadczenia w kwestii karmienia piersia, dopiero po raz pierwszy bede mamą :) ale moze pomoglyby w Twojej sytuacji takie oslonki silikonowe na piersi, z tym chyba mozna karmic wlasnie jak są obolałe, zobacz sobie na allegro pod hasłem "osłonki na piersi"

reklama
Gonia normalnie zabiłaś mnie swoim opisem lewatywy ;D ;D ;D popłakałam sie ze śmiechu, az Bogdan przylecial zobaczyc co mi sie stało ;D

dobranoc mamusie i dzidziole :) :) :) spijcie dobrze !!!!!!!
ja juz wylaczam kompika bo sie przegrzewa biedaczek...Pati milego poranka !!!! i to juz zawsze jeden dzien mniej do przyjazdu rodzinki ;)

Aprilka - przesliczna ta Twoja Kruszynka! I calkiem niepotrzebnie sie martwisz, ze za duzo! Dla nas to nigdy za duzo zdjec Dzieciaczkow!! ;D ;D

Niezla afera z ta Kociak! Jak wczoraj skoczylam na Wrzesien - na jeden zaledwie watek to zaraz sie natknelam na jakas klotnie miedzy laskami... To jest chyba jakis wojowniczy miesiac! ;D ;D

Joeey - dokladnie tak! Juz o dzien o blizej! ;D ;D Moze Maluti wytrzyma jeszcze chwilke w brzuszku! :D

Hej Mamusie!

Dzis pierwszy raz w tym roku bylo 40stopni. A jeszcze ja sie glupia w miescie umowilam! Myslalam ze umre!! Strasznie mnie wysysa ten upal... No nic, to pomarudzilam! ;D

Dzień dobry mamusie :)
Paaricia u ciebie upał, a u mnie za oknem deszcz pada i zimno :( niechce się z domu wychodzić :(
Gonia opis lewatywy zajebisty ;D raczej go niezrobie bo nie ma warunków w domu: mąż, rodzice i siostra-spaliłabym sie ze wstydu ;D chyba juz wolę żeby mi w szpitalu zrobiły ;) zestaw enema juz mam zakupiony :D
Też mam taki leżazek dla małej, kumpela mi pozyczyła, bo mi osobiscie szkoda by było wydawać na to kase ;) a z tego co wiem to tani nie jest :p
Wczoraj wieczorem mała tak się prężyła, że myślałam że umrę :p ale tatuś wymasował mi brzuszek i przy okazji Weronisię i się uspokoiła :D chyba lubi te masaże tatusiowe ;D Czy wasze dzieci też na noc są takie ruchliwe ??? bo moja w dzień jest spokojna, a na wieczór daje palić ::)
Dziś jade po odbiór bonów do pracy ;D już niemogę doczekać się zakupów ;D :D

Dzien dobry mamusie,
U Patrycji upał, u Agnes deszcz a u mnie snieg, juz sie dzisiaj obawialismy ze Bogdan bedzie mial problem z wyjazdem do pracy bo jak juz chyba pisalam mieszkamy delikatnie mowiac na zadupiu. Latem rewelacja, gorzej zimą, zaczynam sie bac czy dojade do szpitala na czas jak tak dalej pojdzie :)

Agnes moje malenstwo tez jest najaktywniejsze wlasnie wieczorem, ale to tak ze masakra, rąbie po kościach, po pęcherzu i mam wrazenie ze mnie ciagnie łapkami za rozne czesci ciała tam w srodku, o spaniu mozna zapomniec az sie uspokoi a to różnie, wczoraj np. po północy :laugh:

reklama
Hejka dziewuszki!!
Ja nadal 2 w 1 i nic nie zapowiada, żeby miało się to zmienić, a latam jak kot z pęcherzem i wczoraj nawet nie miałam czasu nadrobić zaległości na forum... :( a wy tu następną porcję zafundowałyście! ;D

Aprilka - piękniste zdjęcia!!! Dzidzia cudna!

zaraz znów zmykam na miasto załatwiać ostatnie sprawy i nie wiem kiedy wrócę i w jakim stanie, ale mam nadzieję, że zajrzę do was jeszcze, bo już się strasznie stęskniłam....

Do góry