reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Agnes - moja Kruszynka sie prezy caly dzien. Biedaczek nie ma tam za duzo miejsca i czasem mam wrazenie, ze mi gardlem chce wyjsc! ;D

reklama
Ta nasza ziemzia chyba wogóle nieurodzi ;D ;D lata wszedzie a to już 5 dni po terminie ;D ;D wyluzowana jak nic ;D

Grochnar to fajnie, że niejestem osamotniona w tym przypadku ;) tez mam wrażenie że mała ciagnie za wszystkie wnetrzności ;D

Witajcie Mamusie :)

Patrycja - zazdroszcze upaly - ale fajnie masz :) No a Twoja dzidzka prezy sie w dzien, bo to u nas wychodzi noc - wiec w tych samych godzinach co dzidzie w naszej strefie czasowej ;D

U mnie za oknem bialo - musialam rano samochod odsniezac, ale calego mi sie nie udalo odsniezyc - bo przeciez nie siegne na dach - musialabym miec zmiotke z baaardzo dlugim koncem - a tak to dupa... Mam nadzieje ze nikt mi mandatu nie wlepi :)

Ziemzia - oj biedna Ty jestes - moglabys juz urodzic no :)

Hej dziewuszki!
w koncu sie uporalam z tymi wszystkimi stronami (po dwoch dniach chyba)bo co przeczytalam dwie strony to nastepne cztery sie pojawiały masakra
Ksiazki normalnie powinnyscie pisac:)
i dzis znowu chyba bedzie mnie czekac nadrabianie bo zaraz jade do szpitala i troche mi tam zejdzie
A ja dopiero 1 dzien po terminie ale juz normalnie nie wyrabiam To jest jak czekanie na Godota!
Ziemzia podziwiam cie ze ty jeszcze jakies maratony sobie urzadzasz
Gochna nie przejmuj sie ja tez na lekkim zadupiu mieszkam i do szpitala tez jest szansa ze nie zdaze :) (mam jakies 25 km. ale z taka pogoda to nigdy nie wiadomo)
Patrycja to cienko z tymi upalami u ciebie bo jednak prosciej wejsc pod kocyk i sie zagrzac troche niz chowac sie przed taka temp. bez klimy zaglada.
No i miałam wam jeszcze kupe innych rzeczy napisac ale po tym czytaniu to oczoplasu dostałam i sklerozy i zreszta wszystko juz sie przeterminowało
Nie mniej jednak jestescie niesamowite i rewelacyjnie sie was czyta

Paaricia ta koleżanka ma na imię Dominika i wyjechała na pół roku do Australii i akurat święta tam spędzała. Była w szkole językowej.
Masz rację, że ten świat jest strasznie mały. Ja też w górach spotkałam kiedyś moich znajomych, z którymi się strasznie długo nie widziałam. :)

Zdanka z tą listą dla męża to super pomysł :), ale ja zawszę wolę nadzorować ;D, tzn. on np. odkurza a ja sobie z mopem chodzę i myję podłogę :)

Gochna Ja nie miałma problemu i od razu przeszlam na "Mamo" i "Tato", ale mój mąż mówił bezosobowo :) ale ostatnio jak byliśmy u moich Rodziców w odwiedzinach to powiedział "Mamo" i moja Mama go uściskała za to :)

Beatko ja słyszałam o kapuście oczywiście, ale też że przed karmieniem ciepłe okłady a po zimne, żeby hamować. Trzymaj się!!!!

Dziewczyny! A o co chodzi z tym Kociakiem?

Witam

Pogoda taka do bani, a miałam w planach jakieś zakupy, ale mój mąż zadzwonił już z pracy i powiedział, żebym nawet nie myślała o tym żeby wyjść w ten śnieg.
A tak poza tym to strasznie boli mnie dzisiaj krocze i wewnętrzna strona ud, że aż się podnieśc za bardzo nie mogę.
I cały czas zastanawiam się co zrobić żeby zaczęły się jakieś skurcze pojawiać, bo lekarz tak mi wczoraj nagadał, że ciąża jest pięknie donoszona i tylko skurczy by mi się przydały to teraz bym chciała.

czesc laski..:)

Ziemzia..:)..biedactwo urodz w koncu juz jestes przeterminowana..:)..powiedz dziewczynie mojego syna aby wychodzila teraz a jak nie to niech czeka za nim bo on powinien juz na dniach byc..:)

wczoram leciutko plamilam ale jest ok..nic nie boli..:)

Wanda..co za balwan..:)..uwazaj bo znowu snieg pada i Wiki bedzie meczyl Cie o siostre aby juz byla w domku..:)

Aprilka ..:)..malenstwo super..:)..no nie takie malenstwo ..:)..caluje wszystkie aniolki grudniowe..:D

papapa..:)

Piotrek przekazuje caluski dla wszystkich grubaskow.:)..:D..hehe

Witam,witam dziewczyny 2 w 1 cieszcie sie dopuki mozecie slodkim leniuchowaniem i spaniem do poludnia  ;D ;D ;D
Ja juz doslownie padam...Ola dala mi znowu popalic w nocy jak ja okapalam po 19 tak mi nie chciala spac do 2 w nocy  :( :( ani lezec ani na raczki ani nawet z mamusia w lozku nie chciala.Nie plakala ale marudna byla.Dalam jej jedna kropelke espunisan-u i niewiem czy to to pomoglo czy w koncu zmeczenie bo zasnela w koncu z mama w lozku.Masakra ledwo zyje no bo potem byly karmienia i juz ranek.
Moral jest z tego taki ze zazdroszcze Wam leniuchowania chodz za niedlugo Was to czeka jak bedziecie mieli taka terrorystke jaka jest moja OLA  :D :D :D

reklama
Wiolus koniecznie przeczytaj odpowiedni fragment z tej książki "Język niemowląt" tam jest naprawdę dużo na temat usypiania i noszenia Maluszków.

Już wiem o co chodzi z tym Kociakiem i czytałam wszystko z niedowierzaniem :( Straszna głupota, a ciekawe jak ona się dowiedziała, że my coś o tym zdjęciu pisałyśmy.

Joeey są leżaczki, które potem slużą za foteliki dla straszych dzieci :)

Wydaje mi się, że leżaczek jest lepszy niż np fotelik samochodowy, bo przecież jak już pisałam w tym fotekiku Maluszek nie powinien przebywać zbyt długo, a w leżaczku może nawet spać, bo ma odpowiednią pozycję.
A te leżaczki wcale nie są tak strasznie drogie, no chyba że z bajerami takimi jak wibracje itp. ale moim zdaniem to tylko denerwuje dziecko.

Do góry