reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Joeey - no ukladanie puzzli to dopiero za jakies 5 lat - przynajmniej Wiktorka nie bardzo narazie interesuja... Ale klocki jak najbardziej... Lalki tez uwazam ze rozwijaja, a raczej zabawa nimi, ale bardziej mi sie wydaja logiczne takie zabawy np duzymi lalami - takimi bobasami, co dziewczynki udaja ze to ich coreczki itp. Barbie tez uwielbialam, ale te lalki Bobasy bardziej kreatywne mi sie wydaja... no sama nie wiem jak to wytlumaczyc :)
A co do prezentow to ja niestety nigdy nie mam niespodzianek... ale moze to i lepiej, bo raz Pawel chcial mi zrobic niezpodzianke, a wiedzial ze chcialabym dostac mgielke i kupil mi mgielke Adidasa - tak na szybko, bo po pracy szedl i kupil, no i zapach jest tak ohydny, ze zabronilam mu kiedykolwiek kupowac jakis zapach dla mnie beze mnie - a mgielka lezy w kibelku - i nawet tam jej nie uzywam, bo mam ladniejsze zapachy odswiezaczy hehehehe - ale jestem wybredna i wstretna co ??? No ale ja akurat lubie slodkie dosyc zapachy... No i w ogole sie ze soba nie zgadzamy, bo ja Pawla tez najchetniej czulabym w slodkich a on ich nie lubi... no nie zgralismy sie pod tym wzgledem :)

reklama
Cześć dziewczyny

Chciałam się pochwalić, że ja poród mam już za sobą :)
Córa ma na imię Patrycja i jest zdrowa :D.

Pozdrawiam Was wszystkie i dzieciaczki zarówno te już narodzone jak i te w brzuszkach.

ruda_asia - ogromne gratulacje !!!!!!!! Bardzo fajnie ze nas poinformowalas !!!!!
A czy mozesz jeszcze napisac dokladnie date, godzine, wage i dlugosc corci, to dopiszemy Was zaraz do listy :)

Hejku
No wanda gratuluje udanych zakupkow to sobie fajna przyjemnosc sprawiliscie  ja tez tak mam ze takie bzdurki mnie bardzo ciesza.A ze faceci zadko trafiaja z prezentami to normalka (u mnie standard) taki ich urok nie potrafia sie wczuć w nasze potrzeby  co ja zawsze probuje robic jak cos kupuje i jakos sie udaje
Ja dzis znowu strszna zwalke zaliczam bo juz drugi dzien siedze sama bez meza a tu jeszcze tesciowka dzwoni i mnie straszy ze jak tak dalej pojdzie to Astuś na porodówke do mnie nie zdazy, jakbym sama o tym nie myslala i sie nie stresowala, i jeszcze mnie podpytuje czy juz czegos nie czuje bo ona to strasznie podekscytowana jest ....:( a mnie sie w ogole nie chce rodzic i tym bardziej sluchac tych bzdetow normalnie nerwus sie ze mnie robi jak nie wiem
Joeey to fajne masz plany na jutro owocnych łowów życzę

Ruda_asia gratulacje takiej to dobrze:)

Ketsa - no tak to juz jest z tymi naszymi drugimi polowkami :)
A co do bycia nerwowym, to chyba kazda z nas staje sie coraz bardziej nerwowa, a czesto cale nerwy skupiaja sie na teciowych albo rodzicach...no tak to juz jest :( mam nadzieje ze hormony sie jakos uspokoja jak juz urodzimy :)

Aha a nie wiecie co z DIDI tak ja wcielo po czwartku ze nie wiadomo czy z tych wszystkich czułosci juz sie nie rozdwaja. ...
tak sie soba nacieszyc nie moga ze nawet na liscie nieobecnosci jej nie ma ......

ruda_asia - no to juz jestes wsrod Grudniowych Mamus :) Jeszcze raz wielkie gratulacje :)

Ketsa - no chyba Didi dalaby znac - tak mysle :) pewnie nie moze sie oderwac ani na chwilke od swojego ukachonego :) Ale jej dobrze - a ja znowu zostalam sama :(

a ja musze sie pochwalic, ze moj Artek ma swietny gust, ale on tez nie potrafi zrobic mi niespodzianki  :-[ zawsze sie glupek wygada.. ::) ::)
Wanda moze to jest tak z tymi lalkami, ze rozwijaja wyobraznie bo ile to trzeba sie natrudzic zeby np. ulozyc caly scenariusz zabawy takimi barbie  ;D pamietam, ze tworzylysmy niezle brazylijskie telenowele  ;D
ketsa to mowisz, ze nie chce Ci sie rodzic  :laugh: to w takim razie trzymam kciuki zebys nie zaczela  ;)  ;D ;D

ruda_asia gratuluje coreczki !!!!!!!!!!!!

reklama
Didi chyba pisała że przenosi się do swojego pana moze nie ma tam necika.

Wanda mój oski też od Mikołaja dostał papcie juz dałam bo jakby coś z numerem było to bym się nie wyrobiła w 5 dniach ::)

Pod choinkę ma zamówione klocki lego policyjny zestaw

My z mężulkiem sprawiliśmy sobie nowy TV troszkę większy od tego co mamy 36 cali :-[

Tylko jeszcze muszę pomyśleć nad imieninowym prezentem dla mojego Adasia :D

Do góry