reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Pamciaw i tak 3maj! dobrze jej tak chciala wiecej to teraz bedzie miec fige z makiem:) tak to juz jest ze dasz palec to chca cala reke! ja wlasnie robie obiad mezusiowi,bo moi tescie wyjechali na wiec i przyjada dopiero we wtorek:)))))) czujecie? w koncu spokoj zero alkoholu,klutni,wtracania sie itd. Szkoda tylko ze jechali na pogrzeb naszej ukochanej babci ktora nagle odeszla i to akurat teraz kiedy nasza corcia sie urodzila :( niestety tak to juz jest jeden sie rodzi a drugi umiera....
Jesli po ich powrocie dalej bedzie tak ze bede musiala dziennie plakac to zabieram corcie i ide do moich rodzicow maz napewno nie pojdzie ze mna bo nie zostawi swoich rodzicow (tak mysle) a z moimi nie chce mieszkac i dopiero bedzie cyrk!tak mi przykro ze on tego nie widzi ze ja sie dusze w tym domu :mad: :mad: :mad:

reklama
Wiolus jak smutno ze tak drastycznie chcesz postapic....Ale skoro uwazasz ze to jedyne wyjscie....Nie wiem co Ci powiedziec...Trzymam kciuki zeby sie jednak jakos ulozylo....

A a propos Beatki to urodzila nam pierwszego prawdziwego dzieciaczka pomimo ze jako jedyna nie byla prawdziwie grudniowa mamusia! ;) Bo przeciez jej termin to 29.11 !!! A swoja droga ciekawe jak to sie stalo ze ona jednak do nas dolaczyla...? Chyba juz o tym pisala ale zapomnialam. Bede sie jej musiala kiedys przy okazji zapytac.

Dobro dziecka jest wazniejsze niz cokolwiek innego... a popro Pamciaw mam pytanko czy odstawilas juz fenoterol? pytam z ciekawosci bo to ty mnie przestrzegalas kiedys na czasie jaki on jest szkodliwy bo lekarz nie przepisal mi nic do tych tabletek a wiadomo jakie sa szkodliwe dla matki.Ja odstawilam w piatek fenoterol a w sobote na wieczor zaczely mnie lapac skurcze jestem ciekawa jak to u Ciebie jest...

Mam termin na 4 grudnia czyli lada moment :)

Miałam wczoraj skurcze :) myslalam, ze coś się zacznie, wziełam cieplutką kąpiel i... dziecko się uspokoiło :(

Dzisiaj wziełam sie ostro za pranie i za sprzatanie, w koncu pozniej nie bedzie tyle czasu :)
I dzisiaj cisza :)
Rozwarcia prawie 2 tyg temu nie bylo, czop nie odszedl, jutro jedziemy do szpitala na wizyte kontrolną, bo nie chcę stać w kolejce w poniedziałek (tymbardziej że nikt nie przepuści) :(

Zobaczymy już nie mogę sie doczekać :)
PS nie wiece może dlaczego nie widac mojego suwaczka? Tylko link :(

Witam i gratuluję Beatce świezej mamusi ;D

Mam pytanko chyba do Pamciaw czy to ty wklejałas kiedyś zdjęcie takiego przewijaka z półkami z materiału bo nie mogę go znależć :-[ moze pamiętasz skąd brałas tego linka ??

Aaa i witam nową grudniówkę - hej edyta :D

Cześć mamuski
Ale dzisiaj zimno brrr niechce się wychodzic z domu :)
Dzis obudziłam się o3:30 w nocy na siku i już zasnąć niemogłam ::) poszłam cosik zjeść no i zaczełam czytac książkę..mój mąż sie budzi i od razu czy cos się dzieje ;D bo jak w nocy niespię to mysli że już do porodu trzeba jechać ;D chyba zrobił się przewrazliwiony :D :D

BEACIA OGROMNE GRATULACJE, WKOŃCU SIĘ DOCZEKAŁAŚ ;D ;D​
geddes129.jpg

Też słyszałam o tych pigułach..niedość że chcą wrócić do pracy to jeszcze odszkodowania żądają!! bezczelne su... :mad: :mad:
Edytko witaj na forum ;) ja tez bardziej od porodu to boję się odpowiedzialności, czy dam sobie radę z taką malizną ;) może źle skopiowałaś adres suwaczka dlatego ci niepokazuje nic ;)

Ojej dopiero teraz zauwazyłam że juz pierwsze jesteśmy do "odstrzału" :D

A ja od kilku dni chce zmienic suwaczek zeby wskazywał termin według OM ale mi to wcale nie wychodzi :-[

Witam nowa grudniowke Edyte :)

Ja tylko na chwilke, chcialm Ci Edytko napisac, zebys to <a href="http://www.TickerFactory.com/"> w ogole wykreslila, bo niepotrzebne a cala reszte wstaw w kwadratowe nawiasy z img w pierwszym i /img w konczacym wszystko - bez spacji !!! Mam nadzieje ze sobie poradzisz :)

Pozdrawiam i szykuje sie na imprezke - chyba ostatnia przed porodem :)

reklama
Do góry