Pamciaw i tak 3maj! dobrze jej tak chciala wiecej to teraz bedzie miec fige z makiem tak to juz jest ze dasz palec to chca cala reke! ja wlasnie robie obiad mezusiowi,bo moi tescie wyjechali na wiec i przyjada dopiero we wtorek))))) czujecie? w koncu spokoj zero alkoholu,klutni,wtracania sie itd. Szkoda tylko ze jechali na pogrzeb naszej ukochanej babci ktora nagle odeszla i to akurat teraz kiedy nasza corcia sie urodzila niestety tak to juz jest jeden sie rodzi a drugi umiera....
Jesli po ich powrocie dalej bedzie tak ze bede musiala dziennie plakac to zabieram corcie i ide do moich rodzicow maz napewno nie pojdzie ze mna bo nie zostawi swoich rodzicow (tak mysle) a z moimi nie chce mieszkac i dopiero bedzie cyrk!tak mi przykro ze on tego nie widzi ze ja sie dusze w tym domu
Jesli po ich powrocie dalej bedzie tak ze bede musiala dziennie plakac to zabieram corcie i ide do moich rodzicow maz napewno nie pojdzie ze mna bo nie zostawi swoich rodzicow (tak mysle) a z moimi nie chce mieszkac i dopiero bedzie cyrk!tak mi przykro ze on tego nie widzi ze ja sie dusze w tym domu