reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Pamcia A tak po namyśle, to możemy wszytkie stwierdzić, że lekarze mają różne zdania. Zresztą często jak porównuję to co piszecie z tym co mi mowili na szkole rodzenia lub co mówił mi lekarz no to nie zawsze się pokrywa. Myślę, że u Was jest podobnie. Jakoś tak nieskładnie napisałam, ale mam nadzieję, że zrozumiesz o co mi chodzi :)

We wtorek będę miala już wszystko podopinane na ostatni guzik i już mogę rodzić :) Szkoda, że nie da się tego wywołać myślami :) A może zancie jakieś czary mary? ;D

reklama
EMMA czop mi juz zaczal powoli odchodzic w poniedzialek i wczoraj wylazla jego ostatnia porcja. Tak sadze bo to byla taka duza (wielkosci ping-ponga prawie) kulka gestego sluzu i od tego czasu juz nic mi sie nie wydziela (a do wczraj regularnie po troche). No a ze z rozwarciem mozna chodzic i chodzic to wiem bo moja kumpela od 8 mesiaca miala rozwarcie..... ;)

A z tymi opiniami lekarzy masz racje. Ale to jak ze wszystkim. A poniewaz tak naprawde nie ma sztywnych regul bo organizmy sie od siebie bardzo roznia to i teorie bardzo sie roznia.

Naprawdę juz boję się coraz mniej, jakies 4 miesiace temu naczytałam się juz o CC o gronkowcach i ranach, mam nadzieje, ze żadnej z nas takie drastyczne przypadki się nie zdarzą :)

Myślę, ze te nasze "świąteczne" dzieciaczki będą takie kochane, spokojne, dadzą się wyspać mamusiom :)

Moj/Moja kruszynka ma ponad 3 kg, bałam się, ze przybierze więcej, mam nadzieję, ze nasze porody to naprawdę będzie pikuś w porównaniu do tego co nas czeka później :)

No nic uciekam robić pranie poruszac się może bobas zastanowi się i zdecyduje się wyjść na to zimno brrr :)

Zdenka i Natalia - wiecej zdjec!! Nas nie zanudzicie! ;D ;D To samo dotyczy oczywiscie pozostalych mamus, ktore juz maja co wklejac!! ;D ;D

Witam witam no grudnioweczki sie rozdwajaja w piorunujacym tepie za niedlugo wszystkie bedziemy mamusiami i bedziemy pisac o swoich dzieciaczkach jak sie chowaja.Puki co to chcialabym juz wkleic dalsze zdiecia mojej corci ale niestety musze czekac az mezus kupi ten kabelek usb :mad: milego wekeendu:)

Cześć dziewczynki!
Ja tylko na chwilkę wpadłam zobaczyć co u Was słychać, bo niedługo przyjeżdża mój ukochany mąż  :laugh: :laugh: :laugh:
i pewnie mnie juz dzisiaj nie będzie na forum, może jutro na chwilke uda mi się zajrzeć.

No ale widzę, że coraz więcej dzidziusiów mamy :)

:laugh: :laugh: :laugh: GRATULACJE BEATKO!!!! WITAJ MIKOŁAJKU!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Edytko Ty również witaj wśród nas :) fajnie, że się ujawniłaś :) A na kiedy masz termin???

Teraz trzymamy kciuki za aOle!!! :) w poniedziałek będzie kolejny dzieciaczek  :laugh:
Ależ one są wszystkie prześliczne, każda z nas jeszcze tych 2w1 nie może się doczekać kiedy będziemy tulić swoje maleństwa :)

Miłego dzionka Słoneczka  :D

hahaha! Ale mam satysfakcje! Pamietacie laseczki ze chcialam od kolezanki kupic lozeczko firmy Pali? Lozeczko uzywane ale w super stanie i ladniusie. No i powiedziala mi 400 PLN, zdecydowalismy sie i miala do mnie oddzwonic kiedy mozemy odebrac i wtedy nagle cena wzrosla do 500 PLN. No i olalam ja. A teraz weszlam na allegro i za 59 minut konczy sie jej aukcja. ZERO ofert a cena wywolawcza 399 zeta....I mam nadzieje ze jej sie nikt na to lozeczko nie polakomi. Dobrze jej tak! Chytry 2 razy traci!!! I tym bardziej nie rozumiem, ze ja bylam gotowa te 4 stowki zaplacic!!! Od reki i od reki je zabrac do siebie.To wolala sie z lozeczkiem do nowego domu przeprowadzic (ja jeszcze ze starego jej chcialam to od razu zabrac), zawsze to jeden grat wiecej, no i nawet jak je sprzeda to musi sie pieprzyc z opakowaniem i wysylka....A za wiecej niz te 399 zeta na pewno nie sprzeda skoro zero zainteresowania do tej pory.....szkoda slow.....Ale dobrze jej a my dzieki niej mamy nowe a nie uzywane i uwazam ladniejsze lozeczko! ;D

reklama
Witaj Edytko!
A jak tam u Ciebie z objawami? bo masz termin na jutro tak? Jakieś rozwarcie, bóle, skurczybyki czy nic na razie?

Do góry