reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
AUSSI jestes przede mna - czyli teraz juz ja moge!!! ;) Poryczalam sie!!!

GRATULACJE!!!I dla dzielnej Mamuni i dla Tatunia ktory musial byc tez bardzo dzielny i w tym wszystkim o nas nie zapomnial!!!​

...a pamietam posta Aussi w ktorym pisala 100 lat temu ze czuje ze nici pewnie beda z jej ciazy.....boze az mam lzy w oczach, wtedy tez mialam, tyle ze wtedy z zalu nad Aussi a teraz z wielkiego szczescia.

Dziewczynki jestem jeszcze 2 w 1. Humor jak zwykle od rana szampanski, wszytsko pod kontrola!!!Ale czuje ze to dzisiaj sie stanie albo jutro. W nocy mialam takie moje "wzdecia" i teraz tez. No a jak ja mam wzdecia to znaczy ze rodze....;) ;D ;D I krzyz mnie troche boli, ale wiecie jak to u mnie z tym czuciem bolu jest. Ja jakis ruski czlowiek ze stali pancernej jestem.....:)

Ale naprodukowalyscie od 6 rano!!!

Did i tak sie ciesze ze humorek lepszy i Paula tez. A u Didi to na pewno psychika ogromna role w tych dolegliwosciach odgrywala!!! Jak dobrze ze jest lepiej!!! a lotniskak, jak pisze Pati- SA CUDNE JAK SIE KOGOS WITA. Ja na pewno bym ryczala, zreszta mialam lzy w oczach jak czytalam co pisalyscie.

Pati mnie ubawila tym slyszeniem rozstepow, ale wspolczuje Ci Patunia ze az tak Cie dopadly. Ja jednak twierdze ze to genetyczne i widze ze Ty sie do tego tez zaczelas przychylac....

Dobra dziewczynki spadam powiesic pranie Myszeczki (jak Ci znajomi z Anglii przyjechali z rzeczami ktore my kupilismy to nasza Lenka od nich znowu kreacje spioszkowe dostala no i jeszcze w nocy sie toto pralo). A potem sniadanko i na KTG. Ciekawe co to za wzdecia? Z tym moim wysokim progiem bolowym to ja nic nie poczuje i jeszcze dzidzie zgubie po drodze....hihiihihi! :)

A! Wandzia snilas mi sie i jeszcze ktoras, ale nie wiem. We 3 przed szpitalem polozniczym stalysmy z zamiarem rodzenia.

Dobra spadam bo musze zdazyc pranie powiesic przed urodzniem.... ;D

Czesc Didi no nie ale postepy sa jak juz opisalam. A Ty maly Szpiegu skad wiesz ze jestem na forum??? :laugh: A! Juz wiem gdzies tam widac kto jest on line tylko nie pamietam gdzie....dobra spadam!

Pamciaw..:D..kochana ..:)..ja rycze jak wol  bo Ty naprawde rodzisz...a mnie przeczucie zadko myli..:D..tak sie ciesze..:)..powodzenia..a Lenki nie zgubisz bo ona trzyma sie mocno raczkami ..:)..i nie pusci tak kochanej mamuni..:)..powodzenia..:)..a ide  do lozeczka moze pospie..:)

AUSSIE - OGROMNE GRATULACJE !!!!!

A teraz napisze tylko ze mam polewke z godziny i tresci posta meza Aussie - "w przerwie fetowania" - no zwala niesamowita....juz sobie to wyobrazam :)
A teraz wprowadze niepelne jeszcze dane - brak dlugosci :)

ja tez sie obudziłami nadal 2w1 a juz myślałam że obudze się a mały będzie spał koło mnie ;) ;D

Aussi gratulacje dla ciebie i Twojego dzielnego męża ;D

dziewczyny mój mały będzie niedługo przeterminowany :p ;D
.png

dev334bb___.png

bcbbboy.gif

Aussie buziaki ogromne i gratulacje nastepny chlopaczek ;D

Paaricia no jestes boska ;D z tymi rostepami

Pamciaw ale sie naprodukowalas ze Stasiem dzielnie :) a z opisu wynika ze to maly egoista i przyjemniaczek bedzie ;) juz mamusia nad nim popracuje

Paula jak mozesz myslec ze sie nie przejmujemy ??? jasne ze tak, przeciez wszystko czytamy :) nosek do gory i calusek :-* wszystko bedzie ok tak jak Wandzia mowila to nic takiego i sie zdarza, jestes pod dobra opieka przeciez

Didi jak sobie radzisz z emocjami, pewnie nieziemsko podjarana?? 3maj Albercika i nie drażnij go za bardzo, bo rzeczywiscie jego zemsta bedzie okrutna po porodzie, widzisz tak Ci gadam a sama tak robie jak chce zeby do mnie zagadal ;D

Witajcie! Też sie juz zwleklam z łóżka. Alescie naskrobaly od wieczora ;)

Aussie gratulacje!!!

Didi az sie wzruszylam na mysl o tym Twoim jutrzejszym spotkaniu na lotnisku! Teraz bedziemy Ci wszystkie zazdroscic ;D

Pamciaw podziwiam za zimną krew!

Mnie tez bolal brzuszek w nocy bo sie najadlam marchewki, nie myslalam ze marchewka moze zaszkodzic, coz widocznie jestesmy teraz jakies inne ;D hi, hi

Spadam na sniadanie i na spacer, chyba dzis troche krotszy bo wczoraj jak mnie scisneło 1,5 km od domu to myslalam ze nie wroce :)

reklama
AUSSI OGROMNE GRATULACJE SYNECZKA ZDROWEGO​

Paula
też czytałam wczoraj o tej pępowinie, ale zanim przebrnełam przez wszystkie posty(podobnie jak dziewczyny) to zapomniałam komu mam napisać ::) :) Duzo dzieci jest  owinietych pępowiną i rodzą się zdrowe, teraz to nie jest problem :D
Didi ja tez swoje córeczkę budze jak za długo śpi i nieczuje ruchów ;D przewaznie wiem gdzie ma dupkę to pare razy ja klepnę i od razu widac efekty ;D Da mamie popalić jak sie urodzi ;D ;D

Rozchorowałam się na dobre :( :( w nocy tak mnie męczył katara, że nieprzespałam pół nocy :( i jeszcze gardło mnie boli :( Chyba nici z mojej dzisiejszej wycieczki po wózek :mad: :mad:

Do góry