reklama
didi
Fanka BB :)
..ja tez sie ciesze....tylko nadal mam ciagle uczucie ze ze mnie cieknie..albo ze mi wody odeszly a ja nie zauwazylam..hehe....ale to juz chyba z mojego przewrazliwienia..bo przeciez nie sposob odroznic i nie zauwazyc tego..
paaricia
No ja mysle, ze trudno tego nie zauwazyc. ;D Ja skolei mam obsesje, ze slysze jak mi skora na brzuchu peka robiac kolejne rozstepy... : : Serio slysze co jakis czas taki dzwiek jakby pekanie malutkich babelkow powietrza, no i ubzduralam sobie, ze jest to dzwiek rozstepow i teraz tylko licze ile ich dziennie peka i jak tak dalej pojdzie i doczekam do terminu, to az sie boje w lustro spojrzec!
didi
sikam..hehehehe.. ..Pati a ja juz myslalam ze tylko ja jestem taka psychiczna..hehe....ale Ty jestes lepsza ....no nie..cudowna jestes..
didi
bo faceci nas nie rozumieja..D:..oni sa inni....a dla faceta ktory kocha to niewiadomo jakaby kobieta sie zrobila paskudna i tak bedzie piekna w jego oczach ..
didi
heheh......niezla jestes..
chyba zaczyna mi sie chciec spac....mama wstala ..i sie ze mnie smieje ze nie spie....
chyba zaczyna mi sie chciec spac....mama wstala ..i sie ze mnie smieje ze nie spie....
reklama
didi
zaraz dziewczyny zaczna wstawac.....
Podziel się: