reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
:)..ja tez sie ciesze..:)..tylko nadal mam ciagle uczucie ze ze mnie cieknie..albo ze mi wody odeszly a ja nie zauwazylam..hehe..:D..ale to juz chyba z mojego przewrazliwienia..bo przeciez nie sposob odroznic i nie zauwazyc tego..:D :D

No ja mysle, ze trudno tego nie zauwazyc. ;D Ja skolei mam obsesje, ze slysze jak mi skora na brzuchu peka robiac kolejne rozstepy... ::) ::) Serio slysze co jakis czas taki dzwiek jakby pekanie malutkich babelkow powietrza, no i ubzduralam sobie, ze jest to dzwiek rozstepow i teraz tylko licze ile ich dziennie peka i jak tak dalej pojdzie i doczekam do terminu, to az sie boje w lustro spojrzec! ;)

;D ;D ;D ;D

No smieszne, smieszne! Jak powiedzialam Rolandowi o moich obawach to sie biedny wzdrygnal i nie wiem dlaczego ale spojrzal na mnie jak na wariata... hmm... ::)

No niby tak, ale jesli te babelki mi beda w tym tempie pekac, to mi brzucha na nie nie wystarczy! ::) ::) he he... E no nic, wtedy to mnie choc do Star Treka wezma bez pytania... ;D

No nic, ide cos palcem w domu ruszyc. Nalatalam sie dzis troche a wypadaloby tez cos w domu zrobic. Do napisania pozniej! ;D

reklama
Do góry