reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

dziewczynki..:)..gdzie jestescie nie spijcie za dlugo..:D :D..Pati gdzie chodzisz ..:)..chodz pogadac ze mna..hehe..:D>.ja spac nie chce a Ty masz dzien wiec ok..>:D..zanim reszta wstanie to mi spac sie zachce.>:D :D

reklama
Ech przez to ze spalam do 12 to mi sie dzien rozwalil, mialam sporo spraw do zalatwienia i dopiero teraz moge spokojnie usiasc do kompa. ::)

Didi - ciesze sie bardzo, ze masz taki fajny humorek! ;D No tez mi sie zdaje, ze Pamciaw rodzi! ;D ;D

Pamciaw - ja tez slyszalam, zreszta tu na forum, ze dzieci sie czesto rodza z dziurka w serduszku, ktora sie potem ladnie zarasta.

Paula - przykro mi, ze mialas taki biedny humorek wczoraj. Wiesz z ta pepowina, to cos mi sie zdaje, ze chyba kazda z nas sie tego boi. Kiedy ja slysze cos takiego, to bardzo, bardzo staram sie o tym nie myslec, bo paralizuje mnie wtedy strach. Nie myslec, znaczy tez nie pisac. Jesli wiecej dziewczyn tak reaguje, to nic dziwnego, ze nie odpisuja. :) Powiem Ci, ze zazdroszcze Ci, ze wiesz o tym i teraz spokojnie dzidzia sie urodzi bez zagrozenia, przez cc. Ja wiem, ze juz nie bede miala USG, a nawet jesli bym je wyblagala (prywatnych USG tu nie ma) to pewnie i tak nikt by tego powaznie nie wzial. Wiec nie odbieraj personalnie braku odpowiedzi na Twoj post, naprawde sa jeszcze inne powody! ;)

Natalia - dzieki za odpowiedzi na pytania! ;D Pewnie masz racje, ze uszanowanie czyjegos zmeczenia nie wymaga wielkiej wyobrazni! ;) W kazdym badz razie dobra nauczka dla nas, jesli nie chcemy przezyc Twojeg stresu telefonowego!

Wiolus - dzieki za opis porodu! Ale fajnie, ze masz juz go za soba!!!

Pewnie zapomnialam cos komus odpisac, ale niestety nie mam juz czasu wracac i sprawdzac, wiec wybaczcie! :)

Didi - z kim Ty o tej porze w karty grasz?? he he... O ktorej jutro jedziesz na lotnisko? Ale fajnie!!! Lotniska sa takie fajne jak sie kogos odbiera!! Gorzej jak sie zegna...

o 13:35 laduje samolot..:D..ale jak dla mnie powitania i porzegnania sa takie same..:D :D..mam nadzieje ze nie bede ryczala..:D :D..bedze dzielna ..poplacze sie jak bedziemy sami w pokoju i sie mocno przytule do niego..:D :D..chyba..hehehe

a gram online..:D w karty i jakas zdzira mnie ograla..ale jakas sarenka ciemna sie trafila i ja teraz ogrywam..hehehe

No cos mi sie zdaje, ze Ci sie nie uda wytrzymac az do domku z plakaniem! Oj bedzie ryk na lotnisku! ;D ;D Ale to super, czyli jak rano wstaniesz, to akurat zaczniesz sie zbierac i trzeba bedzie jechac!! Normalnie sie podekscytowalam, jakbym to ja miala jechac! ;D ;D he he... Ja bede moja mame i brata odbierac za 2 tygodnie, jesli dzidzia da! ;D

reklama
juz teraz mam na sama mysl lzy w oczach..:)..tak sie ciesze ze to juz jutro..:)..i ze lepiej sie czuje..:D...te wszystkie moge dolegliwosci to musialybyc tak jak mowily laski z podekscytowania ..:D..ze wraca moj misio..:)..jeszcze tylko ten dzien niech minie..:) i niech maly siedzi w brzucholku..:D..

Do góry