reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

AUSSIE TRZYMAM KCIUKI !!!!!!!!!!
napewno wszystko bedzie dobrze i jutro bedziesz tulic malenstwo!!!!!!!!!!

Natalka ale Ty masz dobrze, wiesz, ze ja sie strasznie zmartwilam bo ktoregos wieczora wlasnie, a bylo pozno wyslalam Ci 2 smki i nie wiedzialam czy Cie nie obudze i Ingusi bo moze nie mialas sciszonego dzwonka.. :-[ :-[

Pamcia ja nie pomoge z tymi palcami bo niestety nie mam zielonego pojecia, nie widze roznicy ale napewno jakas jest :-[ ???,ja tez sie szykuje przed porodem, chce byc piekna w szpitalu ;)  umowilam sie dzis do fryzjera na czwartek i do kosmetyczki na henne na piatek..poprawie sobie humor ;D ;D

Agnes pomysl, ze juz niedlugo w tym lozeczku bedzie lezala twoja kruszynka....

i co z Ziemzia....... ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

reklama
dziewczynki ja  ledwo chodze ..teraz mam mega straszne bole ud..:(..mama mnie pociesz ze tak musi byc bo mnie rozpycha..:(..ale normalnie szok..jutro ide na bank razno do lekarza...jesli bede miala sily..no i dzisiaj znowu noc z glowy..:(..

Natalia no ja naprawde nie rozumiem ludzi z tymi telefonami i wizytami! Co za brak wyczucia!!! Rany boskie!

Aussi czyli jednak Ty mozesz byc przede mna.

A ja nie wiem co mam robic Jak dzwoniilam do poloznej to powiedziala zebym nie jadla za duzo i czekala na skurcze. No skurcze mam lekkie caly dzien i takie moga byc do jutra a moga tez zupelnie ustac no i co z tym jedzeniem? Glodna jak pies jestem!

Aussie ::) no to jutro pozbędziesz się brzuszka ::) ale Ci fajnie zobaczysz jutro synka
Jejciu moja deprecha się pogłębia i do tego wszystkiego jeszcze boli mnie brzuch ale ja tam rzadnych skurczy nie czuję więc ok zresztą nie mogę rodzić jeszce bo jutro mam w planach zaliczyć jeszcze kilka miejsc wogóle to latam jak z pęcherzem po mieście od piątku i może to przez to mnie ten brzuch tak napiernicza ???
Pamcia no to zjedz coś bo się zagłodzisz najlepiej coś co lubisz i czego jeść po porodzie nie będziesz mogła ;D ja ostatnio serwuję sobie same takie smakołyki i może przez to ten brzuch :(
Zmykam bo zaraz wróci do domu głodny człowiek i trzeba mu cosik przyszykować ;D

Pamcia - mi ginka powiedziala, ze moge jeszcze dzis jesc, tylko jutro lekkie sniadanie. Najwyzej Ci zrobia lewatywke!!! Ja zreszta chyba sama przed szpitalem zaaplikuje sobie czopek glicerynowy!!!

Mnie tez brzuch boli. Nie za mocno, ale ciage...

Pamciu zjedz cos dobrego ale lekkiego i tak pewnie zrobia lewatywke..czyli wychodzi, ze mozesz sprobowac silami natury bo cc zaplanowane na 9.12 tak??

Aussi no jak możesz mnie tak stresować.... ja mam termin przed Tobą a tu jeszcze nic nie gotowe  ...... :p

oczywiście żartuję :D ;D ;)

trzymam za Ciebie i za maleństwo mocno kciuki!!!!

Ja własnie po kąpieli i od razu mi trochę lepiej ;) teraz czekać tylko na mężusia jak wróci z pracy :D
Od 03.12 zaczyna się u nas Jarmark Świąteczny :D juz niemoge się doczekać..uwielbiac klimat Bożego Narodzenia i kupowanie prezentów.. a jeszcze jak pomysleć że na święta może będę miała swoją kruszynkę to aż łzy mi do oczy napływają :p :D mimo iz za duzo nie będę mogła zjeść z tego stołu wigilijnego to nieżałuje...zwłaszcza że będzie moja córunia :D
Dobra uciekam na MjakMiłość ;D
Dziewczynki jutro rodzące trzymam kciuki :-* :-*

Aussie - trzymaj się! Bedę jutro myślami przy Tobie!  ;D

Ola - no to jedziemy na tym samym wózku! I zobacz, że obie mamy takich uparciuchów!  ;D

Pamcia - ja nie mam pojęcia czy mam jeszcze szyjkę! Lekarz mnie nie badał od 35 tygodnia ciąży i tak jak kiedyś pisałam już od dawien dawna mam ją miękką! Ale jak widać i bez czopa i z miękką szyjką można długo chodzić! Chyba, że to tylko ja taki ewenement jestem. Już nie wiem co myslec... ::)

reklama
Do góry