reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Jakoś uporałam się z kalwiaturą, powycierałam ją, ale i tak nie działa  :( ::). W między czasie zadzwonił mój Paweł i mu o wszystkim powiedziałam, powiedział, żebym się nie przejmowała, że najwyżej kupi się nową i powiedział, żebym wyciągnęła z szafki starą klawiaturę i ją podłączyła :) On jest Kochany  :laugh:
Ale znów zrobiło mi się smutno, że Go nie ma :( :( :( Dzisiaj rano jak pojechał to chyba z godzinę w poduszkę płakałam, przy nim jeszcze jakoś się trzymałam, nie chciałam go martwić, ale jak pojechał to coś we mnie pękło :( ;(. Mam nadzieję że moze w czwartek na noc juz wróci, że nie będzie musiał zostać do soboty.

Natalio widziałam nowe zdjęcia Twojej córy :) jest śliczna, takie kochane Maleństwo  :laugh:. Tylko pozazdrościć, że masz ją juz przy sobie.
Wiolus Twoja Oleńka też jest prześliczna  :laugh:
Czekamy na zdjęcia Oliwii i Mateuszka!
Magi i Aprilka MOJE NAJWIĘKSZE GRATULACJE!!!
Fajnie, że mamy już wśród Maluszków pierwszego chłopaczka  :D

reklama
Paula...na temat tego placzu w poduszke to wiem tez cos..:)..pisze mojemy Piotrkowi ze rycze ..a jak on za jakisz czas dzwoni to tryskam humorem..hehe..:)..taka dzielna jestem..ale jak co do czego to zero dzielnosci we mnie..

Natalia ..:)..corcia slicznosci..:)..slodka jak cukiereczek..:)

Didi to Ty tez sama siedzisz w domu i sama spędzasz noce :( ?
wiesz, że dzisiaj to będzie nasza pierwsza noc osobno od dnia ślubu i pewnie dlatego tak to przeżywam.
Wiem, że coś pisałaś już o swoim Piotrku ale nie czytałam dokładnie wszystkich postów, bo bałam się, ze mi znowu forum będzie nawalac i że znów nic nie napisze. ::)

Paula..ja jestem sama od wrzesnia..:)..a tesknie strasznie..:)..moj Piotrek wraca juz w czwartek..:)..i moze dlatego tak sie czuje bo przezywam jego powrot..tak jak mpowia dziewczyny..:)..na zewnatrz staram sie tego nie okazywac..ale w srodku wszystko mnie gniecie..:)..no i chyba teraz mam tego skutki..:)..i najgorzej jest w takie dni jak dzisiaj jak siedze sama w domku...dol murowany bo ciagle mysle ..:)

Natalia - super opis... przypomnialas mi dokladnie jak to bylo... mialam dokladnie takie same odczucia... Skurcze przed sa najgorsze, samo rodzenie nie jest takie zle, a szycie tragedia byla jak dla mnie... Wszystko tak samo czulam i niedlugo czuc pewnie bede po raz drugi :)

Pamcia - no to pieknie...moze Ci malutka szybciej sie urodzi :) Ale tak jak Beatka mowi, to wcale niekoniecznie :)

Natalia - no Ingusia jest poprostu tak sliczniutka ze normalnie nie sposob od niej wzroku odwrocic...

A ja mam caly czas bole brzucha - takie jak na okres i twardnienia brzucha co jakis czas tez... chyba sie wepchne w kolejke :p

Do kosmetyczki juz nie pojechalam bo to druga strona waw (kolo 20 km w korkach o tej porze), ale poszlam do pierwszej lepszej na henne. Na jutro mam pedicure ale wlasnie zadzwonila moja tesciowa ze moze mi przyslac do domu swoja pania od pedicure, wiec skorzystalam z okazji i mam nadzieje ze pani bedzie miala mozliwosc....Bo kto wie czy do jutra dotrwam. Choc jak juz nieraz pisalysmy czop odchodz a potem jeszcze miesiac mozna chodzic. Tyle ze mi caly dzien brzuch twardnieje no i ta szyjka ktorej nie mam i to puszczanie 2 palcow. Pytalam wczesniej ale moze nie doczytalyscie - co to jest to puszczanie przez kanal szyjki palcow? I czym to sie rozni od rozwarcia?

Beatka a Ty masz jeszcze szyjke?

Aussi no mialas byc pierwsza, ale wiesz....nic nie jest przesadzone moze to tylko proba generalna...:)Jeszcze masz szanse! Ja dzisiaj mialam ustalona cesarke na 9.12 ;)

Ciekawe co u Ziemzi?

Beata mój tez chyba będzie jechał na 3tyg do Holandii koło 10.12 więc nam tez się spieszy bo chce jak najdłużej byc z małym. No ale nasi synkowie maja inne plany ;) :p
nic ide się polożyc bo nie ma na co czekać :p ;) ;D
jeszcze sie nie urodził a juz dyktuje warunki ::) ;D
.png

dev334bb___.png

bcbbboy.gif

reklama
Do góry