Paula25
szczęśliwa :)
Jakoś uporałam się z kalwiaturą, powycierałam ją, ale i tak nie działa :. W między czasie zadzwonił mój Paweł i mu o wszystkim powiedziałam, powiedział, żebym się nie przejmowała, że najwyżej kupi się nową i powiedział, żebym wyciągnęła z szafki starą klawiaturę i ją podłączyła On jest Kochany :laugh:
Ale znów zrobiło mi się smutno, że Go nie ma Dzisiaj rano jak pojechał to chyba z godzinę w poduszkę płakałam, przy nim jeszcze jakoś się trzymałam, nie chciałam go martwić, ale jak pojechał to coś we mnie pękło ;(. Mam nadzieję że moze w czwartek na noc juz wróci, że nie będzie musiał zostać do soboty.
Natalio widziałam nowe zdjęcia Twojej córy jest śliczna, takie kochane Maleństwo :laugh:. Tylko pozazdrościć, że masz ją juz przy sobie.
Wiolus Twoja Oleńka też jest prześliczna :laugh:
Czekamy na zdjęcia Oliwii i Mateuszka!
Magi i Aprilka MOJE NAJWIĘKSZE GRATULACJE!!!
Fajnie, że mamy już wśród Maluszków pierwszego chłopaczka
Ale znów zrobiło mi się smutno, że Go nie ma Dzisiaj rano jak pojechał to chyba z godzinę w poduszkę płakałam, przy nim jeszcze jakoś się trzymałam, nie chciałam go martwić, ale jak pojechał to coś we mnie pękło ;(. Mam nadzieję że moze w czwartek na noc juz wróci, że nie będzie musiał zostać do soboty.
Natalio widziałam nowe zdjęcia Twojej córy jest śliczna, takie kochane Maleństwo :laugh:. Tylko pozazdrościć, że masz ją juz przy sobie.
Wiolus Twoja Oleńka też jest prześliczna :laugh:
Czekamy na zdjęcia Oliwii i Mateuszka!
Magi i Aprilka MOJE NAJWIĘKSZE GRATULACJE!!!
Fajnie, że mamy już wśród Maluszków pierwszego chłopaczka