reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Wlasnie przed chwila rozmawialam z kolezanka, ktora jeszcze jest w szpitalu po cc. Wszystko trwalo 40. Od informacji, ze jedzie na sale operacyjna, do przewiezienia na OJOM. Pierwsze dziecko rodzila naturalnie i mowi, ze cesarka to luksus.
No coz przekonam sie jutro.

Ide teraz sprobowac sie przespac. Pa!!
Caly czas o Was pamietam.

Didi trzymaj sie jeszcze troche i wszystko będziesz wspominac trzymając synka na rękach.

Ja właśnie wróciłam od mojego gina, termin mam na 17 i do tego dał mi zwolnienie powiedział ze ze względu na cukrzycę w 40 tyg idę leżeć do szpitala aż do porodu  :(

Jak przenosze tydzień tak jak Oskara to będe rodzić w Wigilię ale lekarz mnie pocieszył ze ma wtedy dyżur i razem urodzimy. ::)

Pewno będę jedną z ostatnich grudnówek bo nie mam ŻADNYCH objawów o których tu piszecie a szkoda :-[

Aussie powodzonka jutro! ;D

Paula..:)..widze ze masz tez to co ja i wiekszosc dziewczyn tez zaczyna  miec takie bole..:)..chociaz to pocieszajace..:)..jest mi dobrze jak chodze i jak siedze wyprostowana tak jakbym kij polknela..:)..wzielam wlasnie nospe..:)..i maly sie obudzil ..:)..a myslalam ze bedzie grzeczny a tu go rozbudzilo..:)

Didi - jak Ciebie boli to weź Ty się dziewczyno i połóż, a nie chodzisz cały czas i siedzisz. Przeciez to logiczne, że wtedy mały uciska Ci tam na wszystko i się bardziej pcha...I boli...Także zmykaj do łóżka. Trzymam kciuki żeby się polepszyło!

A ja tez juz brykam do łóżka!

Miłej nocy!

Hej Dziewczynki!

Zanim ponadrabialam zaleglosci, to pewnie juz wszystkie zwialyscie z forum!

Aussie, Pamciaw
- TRZYMAM KCIUKI!!!!! Ale fajnie!!! Ale nam sie mamusie sypia! ;D Cos mi sie zdaje, ze z takim Waszym tempem to ja zostane ostatnia! :D

Aussie - a Ty juz rodzisz bo Potterka obejrzalas! ;D No ja jeszcze z tydzien musze poczekac. :laugh:

Didi - kochana, trzymaj sie tam dzielnie! Powodzenia u ginki jutro!

Natalia - bardzo dziekuje za opis porodu. Czy to znaczy, ze szyli Cie "na zywca"? Z tego co wiem, to tutaj aplikuja miejscowe znieczulenie - jak u dentysty. Mam nadzieje, ze sie nie myle! ::) Ale szkoda, ze zadna z Was tutaj nie rodzi przede mna. :p Bym wiedziala co i jak. No ale zakladam, ze bol jest taki sam niezaleznie od czesci swiata. ;)

Pati - ja jeszcze nie spie... :) pewnie zaraz pojde, ale poki co jeszcze nie spie...

aaa...i jeszcze jedno... ja tak samo jak Natalia zawsze twierdzilam ze wole rodzic niz isc do dentysty :)

reklama
O ale fajnie, ze jeszcze Wandzia i Didi sa! ;D

Didi - ja parkuje z uroczo rozkraczonymi nogami juz od pewnego czasu. ::)

Szkoda, ze tyle z Was ma depresje. Mi jakos minelo na szczescie - no ale, ze jestem dosc za Wami jesli chodzi o termin, to moze mnie znow dopadnie...

Natalia - zapomnialam napisac, ze masz przesliczna corenke, i lzy sie kreca w oku patrzac jak ja tulisz!! :laugh: :laugh: Wklejaj jak najwiecej zdjec!! Nas nie zanudzisz! ;)

No wlasnie co z Ziemzia??

Pamciaw - ale mi narobilas apetytu na czosnkowe krewetki! Roland robi je pyszne, bede Go wiec chyba dzis o nie molestowac! ;D A jak! Niech dogadza ciezarnej zonie, poki jeszcze moze! ;D ;D

Do góry