reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

No to teraz juz na spokojnie :)

Jestem juz po wizycie u lekarza... szyjka miekka sie zrobila, ale nadal zamknieta :) Morfologia mimo tego ze biore codziennie sporo tych witamin nadal ponizej normy... No i lekarz powiedzial, ze juz ciaza donoszona wlasciwie, i ze za 2 tygodnie zapewne sie zobaczyly, ale juz ostatni raz :) No wiec sie ciesze... Zwolnienie nastepne dostalam :)
No i najlepsze jest to, ze od momentu jak od niego wyszlam, to ciagle mnie jakies dziwne bole lapia...mam nadzieje ze to jeszcze nie skurcze !!!
teraz zmykam na sniadanko, bo glodna dosyc jestem, a potem wroce nadrobic... No i smski powysylac do lasek, zeby wiedzialy ze mamy nowego chlopaczka i do Aprilki z gratulacjami :)

reklama
Noto super..pierwszy chłopak :D
APRLKA GRATULACJE​
19.jpg
Trochę sie jeszcze przespałam, ale jestem padnieta..a czeka mnie jeszcze wyczyszczenie dywanu :p
Mnie na szczęście żadne skórczyki niełapią, ale w nocy mnie biodra bolą, praktycznie rwą..może to od długiego spania na jedny boku :p
Mnie mała kopie raz nogami w pracy bok, raz w lewy.. i dupke wystawia podobnie..naszczęście w żebra mnie nie wali ;D :D

Aussi - ja Ci powiem szczerze, że jak czujesz kopnięcia tak z boku brzusia to wcale nie oznacza, że mały nie leży główką w dół. Ja czuję jakby kopniaczki w dole brzucha, a tam są na pewno raczki, a nie nóżki...No i troche pod żebrami i troche z boku. Teraz dzidzia jest tak duza, ze nawet niewielkie przekręcenie może spowodować odczuwanie ruchów w innym miejscu...Tak mi się przynajmniej wydaje...

Ola - życzę szybkiego rozwoju akcji!  ;D

Mamy pierwszego mężczyznę  ;D GRATULACJE dla Aprilki!!!!!!!!

aOla to dzisiaj rano był taki mróz? Fajnie to musiało wyglądać - jedziecie sobie i trzymacie drzwi hi hi hi. Dobrze, że się otworzyły :) No to teraz Twoja kolej :) weź mnie ze sobą ja też już chce mieć to za sobą :)

APRILKA GRATULACJE!!!!!!!!!

Ale cudnie nam sie dzieciaczki sypia!! ;D ;D

Aussi - moj Kruszynek jest niby ustawiony lepkiem w dol ale po zebrach to mnie bardzo zadko kopie. Wlasnie z reguly gdzies po bokach.

Didi - biedactwo, trzymam kciuki, zeby Albercik wytrzymal!! Faktycznie moze sie poloz skoro Ci sie chce spac, czas szybciej zleci. ::) Ach i tak jak Beatka pisze - przed porodem to ma sie niby wlasnie chciec jesc, zeby organizm mial jak najwiecej energii, wiec glowa do gory! ;D

aOla - niezle z tymi drzwiami! ;D Fajnie, bo juz brzmisz dzis spokojniej. Oby tak dalej! :D

Aussie - ja mam dzidzke glowka w dol - zreszta na tym etapie, to juz chyba wszystkie powinnysmy miec... no i kopie glownie po bokach - u mnie akurat po prawym :)
Didi - bidulko...wiem dokladnie co znacza bole krzyzowe... ja jeszcze do nich mam nerw kulszowy zachaczany i to wszystko naraz jest okropne.. zreszta ja mam slabiutki kregoslup :(

Beatka - a Ty jutro rodzisz tak ??? dobrze widze na Twoim suwaczku ??? termin jutro Ci przypada :) Bierz sie do roboty, bo chlopakow mamy malo :)

Wanda - było już bzykanko, był 3 km spacerek wczoraj po obiadku, była cieplutka kąpiel...I nic! Czułam się po tym wszystkim wyśmienicie! ::) Jestem jakaś nie do zdarcia...

reklama
Do góry