reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

wiecie co chyba mam jakas depreche..:(..wlasnie zadzwonila do mnie siostra mojej mamy i mowi ze idze do mnie a ja jak jakas glupia w ryk..no i teraz siedze i rycze a nawet nie wiem czemu..:(..

reklama
Hejka dziewczynki!

U mnie bez zmian. Żadnych oznak przedporodowych nie mam. Skurczów brak, w ogóle bardzo dobrze się czuje...

Dzisiaj na 12 idę do lekarza, bo w czwartek był na zwolnieniu... :p

Bartyś - ale masz orzech do zgryzienia! Ja bym chyba próbowała naturalnie, pomyłki co do wagi zdarzają sie bardzo często! No, ale tak jak piszą dziewczyny to zależy też od tego ile jeszcze pochodzisz z brzuszkiem. Niezaleznie od tego co wybierzesz napewno bedzie dobrze!  ;D

Ja akurat słyszałam sporo negatywnych opinii odnośnie cc. Tak jak pisze Wanda, kobiety bardzo często nie mogą karmic piersią. No i ta blizna pozostająca na całe życie też nie jest wcale taka mała. I rana goi się dłużej...Sama pamiętam dokładnie jakich to cudów moja mama używała, aby szybciej to się zagoiło...A to się paprało i paprało i ropiało. To zależy w dużej mierze od tego jakie się ma ciało... ::)

No, ale każda z nas nawet nastawiająca się na naturalny poród może miec cc  :p

Didi - bidulko! Szkoda mi Ciebie! Tyle się wycierpisz...Ale nie martw się Twój synek napewno poczeka na tatusia! To chłopak i on tylko Ciebie tak straszy...Spójrz na mojego...Nie ma zamiaru opuścic brzusia! A odnośnie tego braku apetytu tu się nie przejmuj! Podobno przed samym porodem kobiecie chce sie bardzo jesc...Tak żeby miec siłę urodzic... :laugh:

Didi - to już jesteśmy dwie...Ja mam depresję od kilku dni...Normalnie taki dół, że szok... :-[ Mam wrażenie, że dopiero jak bede tulić synka to mi przejdzie... :p

Czesc Dziewczynki,
Ola i Inga sa boskie - gratuluje mamusiom takich udanych coreczek i coz... zazdroszcze, ze juz macie to za soba...

Ja dzis ide ostatni raz do swojej ginki. Tez sie dowiem co dalej. Jestem z nia umowiona na porod i wiem, ze mam wybor. Jezeli chce ona mi zrobi cesarke. No i masz babo placek. Nie wiem co wybrac.... Snilo mi sie to dzis w nocy na okraglo...
Jezeli mlody caly czas nie ulozyl sie tak jak trzeba, to nie mam wyjscia. Musi byc cc.

Powiedzcie mi, jezeli macie dzidziusie ulozone glowka w dol to one Was kopia centralnie pod zebrami, czy gdzies po bokach? Bo mnie synek kopie tak po lewej stronie.

Didi, Beatka - nie denerwujcie sie. Ta deprecha minie. Chyba kazda z nas przez to przechodzila... Wszystko bedzie dobrze, a to kiedy urodzimy i kiedy dzidzius bedzie chcial przyjsc na swiat to nie jestesmy w stanie przewidziec... Co ma byc to bedzie...

Acha i jeszcze jedno!!
Harry Potter byl super!!! Tylko mojemu synkowi sie chyba nie podobalo 3 godzinne siedzenie w kinie, bo lapal mnie skurcz za skurczem, a brzuszek mialam twardy jak kamien przez caly czas. I tak od trzech dni...

No to ja z newsem !!!!

Mamy pierwszego chlopaczyka !!!! Aprilka wczoraj w nocy urodzila !!!! Zaraz wpisze wszystko na liste, to zobaczycie dokladnie !!!
a poki co:

GRATULACJE DLA APRILKI !!!!!!!

i juz po wizycie dzisiaj :p nie było tak źle. Cos mi tam pogmyrał ale nawet nie bolało. Chyba mi nie nadrywał łozyska tylko dał tabletkę. Powiedział że dzis lub jutro pewnie mnie weźmie. Tak więc siedze i czekam ::) Troche mnie pobolewna podbrzusze ale to pewnie bardziej z nerwów.
Po tych wszystkich stresach juz mi sie odechciało rodzić ;) ;D
A najlepsze że rano jak poszliśmy do samochodu to drzwi przymarzły i nie dało sie ich zamknąć więc jak jechalismy to ja trzymałam swoje a mąż swoje ;D dobrze że mamy blisko do szpitala. Jak dojechaliśmy to na szczęście sie odblokowały i można było zamknąć samochód. Przynajmniej w drodze do szpitala nie myślałam o tym co mnie czeka tylko o tym że musze trzymac drzwi ;D

Oleńka jest sliczna i te włoski O0 ale mamy księżniczki ;D
.png

dev334bb___.png

bcbbboy.gif

reklama
Do góry