reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Witajcie wszystkie internetowe ciociunie :)

Agnes - ale mialas szczescie, moglas od razu z aparatem wparowac i zdjecie Ingusi pstryknac ;D ;D Zartuje oczywiscie :)
Pamcia - a co sie stalo z Twoim suwaczkiem...nie widze go... jeszcze nie nadrabialam co zescie pisaly, moze cos wspominalas ???
Gabi - ja z mila checia bym rozpoczela watek, ale nie wiem jak to by mialo wygladac - czy pierwszy post ma byc w stylu takim jak jest w watku Chlopiec czy dziewczynka ??? A potem maja juz leciec zdjecia ??? I mam uzupelniac tylko w tym pierwszym poscie ??? Bo ja jeszcze nigdy nie zakladalam watku ???
Ale oczywiscie bylabym za tym zeby to Natalia go zapoczatkowala - tyle ze mogloby faktycznie kiepsko wygladac uzupenianie listy z powodu braku czasu... No ale to musicie Wy zdecydowac :) Mi bedzie bardzo milo :)

A teraz uciekam, bede na czaciku o 21 :) Zaraz tesciowa do mnie przyjdzie na kawke - i w koncu sie dowie ze bedzie miala wnuczke, bo ona jeszcze nic nie wie ;D ;D ;D nie chcialam robic jej zludzen :) Ale teraz to juz moge powiedziec :)

no i jeszcze raz podaje linka czacikowego - http://www.polchat.pl/chat/?room=grudnioweczki+2005

reklama
ja tez jestem zdania ze ten watek powinna zaczac i prowadzic Wanda..:)..mozna go zapoczatkowac tym opowiadankiem od Ginger...:)..i troszke podpatrzec inne watki dzidziusiowych galerii..:)..

No, pięknie!

NATALIO GRATULACJE! BRAWO!!
A DLA INGUSI ŻYCZENIA DUŻO DUŻO RADOŚCI W ŻYCIU!

To wydarzenie uświadamia mi,ze to już rzeczywiście "czas na nas"! I juz niebawem wszystkie będziemy tulić swoje Skarby!

tez głosuję na Wandę ;D jest chyba najaktywniejszą forumowiczką to będzie miała wszystko pod kontrolą

Wandziu, czy wszystkie mają do Ciebie nr komórki, żeby w razie czego informować? Fajnie, że się zgadzasz :)

No i ja również głosuję na WANDĘ!
Wandziu, pozwoliłam sobie nawet przesłać Ci na priva mój numer tel i proszę o Twój!

a co do pomysłu na nowy wątek to b podoba mi się patent lipcówek - pierwszy post to lista grudniowych dzieciaczków na bieżąco uzupelniany przez Wandzię ( w kolejności przysyłanych do Wandy sms-ów) : np. data porodu z godziną, imię, wymiary dzidzi, na kolorowo nick mamy ; a potem byśmy przysyłały do Wandy zdjęcia maluszków, które by umieszczała w kolejnych postach, no a jak byśmy już wszystkie się rozdwoiły ;) to można samodzielnie uzupełniac listę - tylko bez wpisów, ewentualnie mały, jakiś śmieszny podpisik, co Wy na to? :)

Gonia, zgadzam sie z Toba calkowicie.
Pewnie, ze fajnie by bylo, gdyby watek zaczela Natalia, ale obawiam sie, ze ona po prostu nie bedzie miala teraz do tego glowy.

Gdybys Ty, Wandziu, sie podjela tematu, byloby cudownie. Tak naprawde chodzi tylko o dopisywanie informacji do pierwszego posta, w ktorym bylyby informacje o urodzinach. Reszte, czyli zdjecia bedziemy juz same wklejac.

A moze pogadamy dzis wlasnie o tym na chacie?
Mozemy w sumie go zrobic razem, wymieniajac sie na biezaco uwagami, tylko wszystko bedzie pod szyldem Wandzi.
Co Wy na to?

reklama
http://fakty.interia.pl/news?inf=689424

Tu będę rodzić!!!O rety!!!Mam nadzieję,ze teraz jak to nagłosnione zostało,to będzie teraz lepiej.

Nie wydje mi sie to takie straszne,dlatego,ze byłam w tym szpitalu i faktycznie jest tam ta winda,ale łozka są zostawiane i tak przy windach,na korytarzu,a dla dzieci dają tam takie wózeczki-łózeczka.i jeszcze do tego jest sala odwiedzin gdzie sa normalnie krzesełka i stoliki więc nie ma potrzeby siadania na jakichs trupisz łóżkach.Kurcze,nie wiem czy lepiej było rodzić tam będąc nieświadowmym,czy teraz jak wszystko wyszło.Mam nadziję,naprawde,ze skoro media zaingerowały w tą sprawę to,ze teraz jakoś się zmieni na lepsze!!!

Do góry