reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

pokaze wam gify z czaterii ale nie wiem czy mi sie uda..jak co to tylko proba a moze sie uda..:)..i beda

u-karen9.gif

u-karen8.gif

reklama
Didi są super:) Myśle ze to dobry pomysł z ściagnięciem ich do nas:)

Idę sie położyć i poobrzerać troszku :)

Miłego wieczorku!!

Buziaczki :*

No dawaj je didi. Ale sie usmialam z tego wywalonego talerza. Tez mi sie to raz udalo zroic...Szlam do pracy rano i mialam pojemnik plastikowy w jednej rece a w drugiej worek ze smieciami. Szlam do smietnika i powtarzalam sobie w duchu "wywalic worek nie obiad" no i wywalilam obiad. Umarlam jednoczesnie ze smiechu z samej siebie.

Wiecie co? Ja nie wiem co sie dzieje ale jestem zmasakrowana informacjami ktore sa w dzienniku. Kolejna pobita 11-to miesieczna dziewczynka w szpitalu...***** mac!!! Co sie dzieje na tym swiecie? Ostatnio juz nie raz na pol roku czy raz na miesiac pojawia sie taka info. Malo tego wczoraj bylo o 3-tygodniowym Kubusiu...Boze zeby tak istnialo pieklo i zeby oprawcy cierpieli na wieki....Ale i tak w to nie wierze....;(

Asia ja mam ok 2,5 tygodnia szybciej termin niz Ty. Tez malo przytylam, tym bardziej ze mam 175 cm, wiec bylo gdzie sie odkladac w razie czego....:) Co slychac w Legnicy?

reklama
Pamciaw,własnie o tym słucham,to naprawde straszne co wyprawiają z tymi dziećmi,żadne zwierzę,nie traktuje tak swoich małych jak ludzie!!!To straszne i w ostatnim czasie strasznie dużo tego typu wiadomości!!!

A ja nadrobiłam zaległości(mniej wiecej) i juz nie mam czasu,żeby pisać ,bo marzę o tym,zeby położyć sie koło męza.

Ja zaczęłam panikować i cały czas sie boję,że zaczynam rodzić,bo brzuch twardnieje mi niezwykle często.A wolałabym ,zeby Hania urodziła sie po 21 listopadzie,zeby była srzelcem nie skorpionem.No i w tej panice kupiłam dzis sobie majtasy do szpitala ,kapcie i pieluchy zamówiłam (za 2,20:):):)na jutro powinny być.

Pusciłam jeszcze totolotka(bo wlazłam w *****,a mąż mówił,uwazaj,a ja centralnie-ryp!!!)

No i jeszcze Paweł rzuca palenie i ma zachcianki wieksze iz ja przez całą ciążę.To tyle.Miłego wieczorka ,zyczę Wam kochane.Pa!!!

Do góry