Helou
Nie bylo mnie raptem jeden dzien, a tu tyle stron do przeczytania! Niezle nas sie tu narobilo grudniowek
Co do staniczkow, to ja nie wiem, ze Wam tak rosna te piersi
Mi jakos pomalu, cholerka. Fakt, ze rosna, golym okiem widze, ale mieszcze sie jeszcze w swoje staniki, aczkolwiek po wczorajszym wyjezdzie mysle, ze chyba czas juz kupic cos nowego, bo wieczorem czulam sie normalnie zduszona...
Wczoraj mierzylam fajne spodnie, nie byly w sklepie ciazowym, ale calkiem jak ciazowe - lniane, z guma, w srodku gumy sznureczek. No fajne kurcze byly, ale ja w nich z tylu... Ohyda jakas
Nie chce miec takiej dupci nieladnej ;D
Co do blizniakow, to u mnie w rodzinie po obu stronach 0 blizniakow. No i my rowniez jak wiecie blizniakow miec nie bedziemy.
Ja ruchow od momentu motylka nie czuje, a wypatruje ich z coraz wiekszym utesknieniem. Czekam i czekam i nic na razie.
Ziemzia, jak Ty sobie miesiace liczysz?? Nie za szybko zaczelas z tym 5 miesiacem??
Aha, chyba, ze Ty juz liczysz skonczony 17, i liczysz wg pierwszego schematu podanego przez Aletke...Ja tam poki co uwazam, ze jestem w czwartym, nie bede sie pchac przed szereg, heh.W piatek oficjalnie moge uznac, ze wg pierwszego schematu zaczyna sie 5 miesiac
Swoja droga, niezle ten czas leci! Szok.
Jesli chodzi o wozeczki i inne akcesoria, to ja juz wybralam
Wozek podoba mi sie Tako City Voyager
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=54925707 (swoja droga, chyba za dobrze im te wozki ida, bo juz podniesli cene o 30 zl
)