reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Beatka tez mi lzy w oczach stanely...I mam gesia skorke czyzby....? a nie mowilam ze bedziesz pierwsza! :)

Jedz na izbe koniecznie, najwyzej Cie odesla. Kurcze...Ale powiem Ci ze laska ktora ze mna lezala w szpitalu na patologii to przy pierwszej ciazy po odejsciu czopa chodzla jeszcze 2 tygi. A jak lezala to wlasnie dlatego ze jej czop odsedl. No i to bylo juz ok 5dni.

O boze...nie moge...przyszedl na nas czas. Trzymam kciuki!!!!Mamy Twoj tel kom?

a Ona niech nic nie mowi tylko sie nareszcie spakuje....!!!! :) tak napisalam jakbym ja byla spakowana....;)

Ale za to cale prasowanie skonczone!!!! Musze tylko kupic wieszaczki dla Ksiezniczki na kurteczki, kombinezony i tego typu sprawy....Ma przeciez prawdziwa szafe!!! no!:)

Ja mysle ze Beatka jeszcze nie urodzi ale juz jest NAJBLIZEJ!!!! Ciekawe co z Magi.....martwie sie.....Tak bez niej smutno..... :(

o Magi to ja dzisiaj tez juz zaczęłam sie martwic..chociaż mąż mógłby sie odezwać..ale jak to facet nawet nie pomyśli jeśli mu sie nie powie ze ma to zrobić..hehe:D

reklama
Ja jestem ugotowana. Rycze jak goopia...Wlasnie dostalam smsa od tej kumpeli co to tak te 3 pietra dzielnie przemierza i nigdy jej brzuch nawet nie stwardnial a jest juz po terminie od 5.11, ze jest w szpitalu i wywoluja jej porod!!! Tu Beatka, tu Aga, ja w koncu z emocji do nich dolacze. Musze isc spac zeby sie nie emocjonowac!!!

Do góry