reklama
Beatko jeszcze przewidywany termin bo tego tez niemam
Pamcia to jeszcze niewszystko zastanawiam sie jak to zrobic zeby zdazyc z pomalowaniem przedpokoju w czasie jak moj maz bedzie w pracy ale zrobie to chyba jak bedzie mial noc przynajmiej dzieci mi sie nie beda platac
Pamcia to jeszcze niewszystko zastanawiam sie jak to zrobic zeby zdazyc z pomalowaniem przedpokoju w czasie jak moj maz bedzie w pracy ale zrobie to chyba jak bedzie mial noc przynajmiej dzieci mi sie nie beda platac
aga jestes niepowazna. Ani samo malowanie ani smord farby nie jest wskazany , zeby nie napisac ZAKAZANY!!!!!, ale jestes dorosla i sama decydujesz, ale powiem Ci prosto z mostu, tylko sie nie obraz! To co chcesz zrobic jest bardzo glupie i nieodpowiedzialne! Juz zapomnialas jak Cie dol lapie za kazdym razem jak cos sie dzieje nie tak? Zreszt ato akurat jest normalne. Ale Ty z takim doswiadczeniem i takie rzeczy planujesz???? Nie moge uwierzyc! Juz nie chodzi o Ciebie!!! Chodzi o Kaje!!!! zastanow sie!
Laski powiedzcie jej cos bo ja normalnie nie moge....!!!
Laski powiedzcie jej cos bo ja normalnie nie moge....!!!
Pamcia - na 22 podstronie watku Chlopiec czy dziewczynka sa takie obrazki... najedziesz na niego prawym przyciskiem, wlasciwosci i masz juz adres podany i ten adres kopiujesz wtawiajam w img i /img w nawiasach kwadratowych
aaa...i na czacika zapraszam, bo sama poki co jestem
http://www.polchat.pl/chat/?room=grudnioweczki+2005
http://www.polchat.pl/chat/?room=grudnioweczki+2005
Oj kobietki farba niesmierdzi naszczescie a moj facet jest złoty pod kazdym wzgledem ale dla znajomych ja musze ciagle o cos niemalze blagac a jak sie sama zabiore to predzej czy pozniej przeciez mnie złapie na niedozwolonych sprawach i sam dokonczy a z tym malowaniem to moze inaczej moje sloneczko cche malowanie a ja wole tapete bo biala sciana w przedpokoju na zime niewskazana przy moich wampirkach a tapete mozna umyc
Trudne poczatku poczatki. Wstyd sie przyznac, ale dopiero teraz Was znalazlam, a szkoda, bo fajnie byloby byc z Wami od samego poczatku. Lepiej moze pozno niz wcale. Tez jestem grudniowka ciezarowka, termin oficjalny to 9 grudnia... Jesli macie jeszcze troche miejsca, chetnie sie przylacze z Antkiem do druzyny czekajacych Mam (Antek akceptujaco wpakowal wlasnie swoja piete pod moje zebro). Wlasnie wrocilismy od lekarza z wiescia, ze szpitalna solcu, gdzie mielismy rodzic z umowiona polozna bedzie w remoncie do polowy grudnia. Cale zamieszanie z poszukiwaniem szpitala i wlasciwych rak, ktore sie nami zajma znow przed nami. Nic tylko zaklac szpetnie.
didi
Fanka BB :)
Witaj milijo.....i chodz do nas na czacik..linka do czacika masz troszke wyzej
reklama
Podziel się: