reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ja po zakupach :) ale mnie krzyż boli :) ledwo chodziłam pod koniec, meczy mnie juz takie latanie :p
Beacia no chyba będzie pierwsza dzidzia do naszej zaplanowanej galerii ;D :D a jak sie zacznie to na pewno bedziesz gotowa, dasz radę :p i tak kiedys musimy wszystkie urodzić ;D ;D
Co do upławów to ja mam, ale to chyba też wina nadżerki którą mam :( mam nadzieje że po porodzie mi zniknie ;)
Pamciaw łóżeczko super ;)

reklama
Pamciaw ja widzę że to Ty się wpychasz w kolejkę ;) ;D
a co to za rysunki na łóżeczku?

może rzeczywiście za dużo śpie ale co mam robić? nudzi mi się w domu a nie mam juz sił na długie spacery :p

właśnie zrobiłam przegląd lodówki (i nie tylko) wciełam gołąbka, czekolade a teraz jem winogrona i COŚ mi się jeszcze chce tylko nie wiem co ::) ;D
.png

dev334bb___.png

bcbbboy.gif

W sprawie upławów to właśnie weszłam bo chciałam o to pytać ,a tu widzę temat juz na tacy.
własnie od kilku dni zauważyłam u siebie dosyć obfite i chciałam pytac czy u was też wystepują chyba dla świętego spokoju zastosuję coś dowcipnie co brałam na poczatku bo wydaje mi sie ze to jakieś zakażenie niestety mam do tego skłonnosci i troche sie wystraszyłam bo to nie dobrze , a do gina dopiero gdzieś za dwa i pół tygodnia.

Aha i wieczorem ostatnio boli mnie krocze takie ciągniecie na dół to chyba od biegania, nie? :(

donia..:)..ja tez mam dzisiaj te ciągnięcia w dol..:(..ale to tak jak piszesz od biegania..bo dzisiaj miałam siostrzeńca na służbie no i niestety musiałam za nim biegać..:(..no i teraz mam ciągnięcia..a mam wrażenie jakby Mały bawił sie tam jakimis sznureczkami i ciągnął mnie za cipcie tak od środka..hehehehe

Pamciaw - i Ty nie lezysz? Do gory nogi!!!
Skurcze moga wywolac pekniecie pecherza plodowego, a tego chyba nie chcesz jeszcze!!!
Tez mam uplawy.
Ale musze jeszcze chociaz 2 tyg wytrzymac!!!
No i tez ciagnie mnie w dol. Szczegolniem w pachwinie po prawej stronie. Jakbym miala kolke. Zresza tek juz jest od kilku dni. Ciagne noge za soba jak kaleka...

Didi mam dokładnie tak samo sznurki od srodka , a najbardziej jak sobie usiąde albo sie połozę to później kłopot ze wsawaniem , bo jak chodż to ok :D

Hej laseczki :)

Ketsa - witaj na forum, ja też jestem spod Krakowa
Właśnie wróciłam do domku, jestem po wizycie u gina.... oczywiście jak powiedziałam o upadku to dostałam z mety ochrz że nie uważam na siebie..... Wyniki (morfologia, mocz) są ok, szyjka zamknięta, serduszko juniora bije że hej!!!! Teraz mam zrobić OWA i HBS.... i mam się oszczędzać, nie denerwować i wytrzymać jeszcze 4 tygodnie a potem mogwe już rodzić... he he.....chociaż ja bym wolała jednak poczekać do połowy grudnia :)
Następna wizytę mam pod koniec listopada i wtedy się z moim ginem mamy umówić na "obchód" szpitala, i na KTG
No i dwa razy dziennie mam brać Asmag Forte na to stawianie macicy....

Witajcie wieczorkiem!

Właśnie teściowa chwilowo wyemigrowała! Więc mam chwilke spokoju... ;D

Emma - zdrobnienia od Nataniela są chyba w miarę różne. Nati, Natuś, Natan, Natanek, Natanielek...I w trakcie pewnie coś wyjdzie!  ;)

Pamcia - łóżeczko pierwsza klasa! Jest po prostu świetne! I od razu widać, że to zupełnie inny "gatunek"!  ;D
A jeśli chodzi o to nasze łóżeczko to ja własnie byłam jak najbardziej nastawiona na zwrot towaru, ale niestety mój mąż nie cierpi niczego reklamowac. Powiedział trudno, wywiercił dziurki tak żeby pasowały i jest ok. Z szufladą dziś troche pokombinował i jest w miare dobrze...No niestety taki z niego typ!  ;)

A odnosnie brzuszka to mnie przede wszystkim niemiłosiernie bolą pachwiny, mam taki ból podbrzusza jak na okres, miednica to jakby miała mi się rozsypac...Ale tak juz w tym okresie to chyba musi być!  :p

reklama
Do góry