reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Dorotko to chyba dobrze bo nigdy nie wiadomo kto zdecyduje sie do nas dołączyć - mamy juz swoje grono sprawdzone i ja bym jednak nigoko juz nie zapraszała - chocby z tego powody żęby ktoś znowu się nie podszył pod kogoś ;-)

A ja jednak zapraszam. Na fora.pl jest nasze forum
Nie jesteśmy zamkniętym gronem.
I mam nadzieję, że każda nowa osoba, która się zjawi u nas będzie szczera i przyjazna.
Na fora.pl jest jeszcze jedno forum mam dzieciaków grudniowych i one się zamknęły (niestety).
U nas znajdziecie wątki otwarte dla wszystkich.

Jest tylko jeden wątek otwarty dla wszystkich, chociaż generalnie chyba wolałabym żeby jednak był zamknięty - nie wiadomo jaki ukalo sie bedzie chcial wedrzec :baffled:

potwierdzam: obie jestescie bezczelne i klotliwe w dodatku - oj tak :no::no::no::no:

hihihihihihihihi - ja zapraszam - Sorbek sama dolączylas jakos pozniej wiec nie gadaj :tak::tak::tak::tak:

:elvis::elvis::elvis: zapraszamy wesole grudniowki :elvis::elvis::elvis::elvis:

wątpie ze ktos po tych postach chcialby jeszcze do nas dolaczyc...
Zapraszamy...nie zapraszamy...jednak zapraszamy...jednak nie...
Ja bym juz zrezygnowala.:confused:

reklama
wątpie ze ktos po tych postach chcialby jeszcze do nas dolaczyc...
Zapraszamy...nie zapraszamy...jednak zapraszamy...jednak nie...
Ja bym juz zrezygnowala.:confused:

Ale inne nowe Grudniówki może nie zrezygnują :)
I jakby co to dołączajcie do nas.
A jak się obawiacie to (znacie nasze nicki) piszcie na piva :) opowiemy o nas szczerze.

Do góry