reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Laseczki cale szczescie ze sie juz tu nie pojawiam....boze co za poziom.....A tak kiedys bylo fajnie. Ukalo, mozesz sama pisac do siebie i sobie odpowiadac. Mysle ze bedziesz wtedy usatysfakcjonowana w 100%!Jakie forum tacy uzytkownicy....

Emma z tego co wiem to Natalia może Cię wpuścić na nowe forum ;-) ale ona dziś wieczorem miała chyba pracować więc nie wiem :dry: może napisz do niej na gg :oo:

Emma - musisz się zalogować na nowym forum, i potem Natalka da Ci dostęp, jak juz Ci sie uda - ja dam jej cynka, bo będę widzieć kiedy się zarejestrujesz :)

Ja to się Wam dziewczyny dziwie. Tak dać się wykurzyć... Można było po prostu zignorować...
Szkoda, zawsze mi się Was dobrze czytało, mało się udzielałam - może z 5 - 6 razy ale wasze rady często mi służyły.
Szkoda że się tak dałyście.

My nie przez Ukało stąd znikłyśmy.
Po "rewolucji" babyboom-a, błedy się tu pojawiały, stronka muliła, słabo działała - właśnie dlatego stworzyła nasza droga koleżanka oddzielne i tam jesteśmy.

reklama
Do góry