reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Ja to się Wam dziewczyny dziwie. Tak dać się wykurzyć... Można było po prostu zignorować...
Szkoda, zawsze mi się Was dobrze czytało, mało się udzielałam - może z 5 - 6 razy ale wasze rady często mi służyły.
Szkoda że się tak dałyście.
Bez przesady ona nie ma z tym nic wspólnego - nie dałabym sie takiej beznadziejnej babie
To forum po rewolucji stało sie beznadziejne i dlatego nam sie tu zagladac nie chce
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Sorbuś - ja już wcześniej zareagowałam na posta rudej
wiem wiem widziałąm ale strasznie mnie wnerwiła laska
Bez przesady ona nie ma z tym nic wspólnego - nie dałabym sie takiej beznadziejnej babie
To forum po rewolucji stało sie beznadziejne i dlatego nam sie tu zagladac nie chce
To forum jest beznadziejne bo nie umiesz go obsługiwać? Hmmm...
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Szkoda tylko że Ukalo nie ma odwagi pokazać sie pod swym prawdziwym nickiem, zresztą ty też ruda Asiu
a ruda Asiu jak nie zauważyłas to masz chyba pronblemy ze wzrokiem albo nie potrafisz czytać - porażka droga Pani i to na całej linii
Ok to juz mój ostatni post w tej i w jakiejkolwiek sprawie na grudniu - szkoda mi dla was czasu - wole go spożytkowac zdecydowanie w milszym gronie :-)
a ruda Asiu jak nie zauważyłas to masz chyba pronblemy ze wzrokiem albo nie potrafisz czytać - porażka droga Pani i to na całej linii
Ok to juz mój ostatni post w tej i w jakiejkolwiek sprawie na grudniu - szkoda mi dla was czasu - wole go spożytkowac zdecydowanie w milszym gronie :-)
reklama
Podziel się: