reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Agnes fajnie, ze znow jestes!! ;))Pprzez zmiany na forum kilka dziewczyn nie mialo w ogole dostepu do BB, wobec czego Natalia zalozyla nowe forum, ktore jest zamkniete - dostep mamy tylko my, co chroni nas przed roznymi niezrownowazonymi typami jak np. Ukalo. Tu masz link:
Kr

reklama
Buahahaha niezrównoważony typ... no no, a czym się to objawia? Że potrafię się logować i nie mam problemów z forum? :-)
Poszłyście sobie - Wasz wybór, ale po co ta cała ideologia do tego? Trochę dystansu dziewczyny :laugh2:

Ale tu sie porobilo!!! Zadnych sensownych wypowiedzi, tylko caly czas przepychanki. No, az zal to wszystko czytac. Zagladam czesto, ale co mam napisac? Nie chce mi sie brac udzialu w tych idiotycznych dyskusjach.

U nas ok. Pawcio rosnie. MA juz 7 zebow (4 na gorze, 3 na dole), raczkuje tak, ze nie moge go dogonic i coraz mniej spi...

POstaram sie czasem do was odezwac. Trzymajcie sie cieplo.:-D

Aussi, jesteśmy już na innym forum. Poniżej masz linka. Jak już się zarejestrujesz to daj mi cynk, to Ci dam dostęp. Forum jest zamknięte dla osób trzecich. Tam wypowiedzi są sensowne i przepychanek żadnych nie ma. :)
Kr

reklama
Do góry