No postanowilam nie pisac wiecej na ten temat, ale jak przeczytalam to wszystko, to musze, poprostu musze Jeszcze nie jestem taka dorosla jak Pamcia, zeby sobie to olac, zazdroszcze jej tego, mam nadzieje, ze kiedys bede tak potrafila
ech, no nie bylabym soba, gdybym nie odpisala
Ale temat mozemy uznac za zamkniety, a woli wyjasnienia jeszcze, sama nie wiem na jakie forum zaglosowac ;-)
No to Buzka Klucha
Oczywiscie ze tak, taki mam charakter i taka juz jestem :ninja: zreszta nie sadze, zebys i Ty lubila jak sie na Ciebie naskakuje ;-);-);-)Jak naskakujesz na innych to jest dobrze, broń Boże Tobie zwrócić uwagę..
Byc moze nadinterpretacja, no a nawet na pewno, ale uwierz, ze jak tak czytalam wszystkie, to tak to zrozumialam... Wszystkie pisaly jak tu jest ble - nie bylam pierwsza, i wiekszosci sie tu nie podobalo, ale wola zostac tu - hmmm...dziwne A wcale nie musialam bronic - poprostu chcialam, bo je bardzo lubie i forum bez nich dla mnie nie ma sensu ;-)To Tylko twoja nadinterpretacja. Wiec, powiedz dlaczego i przed kim musiałaś je bronić?
Moja droga, ja sie udzielam w tej chwili na conajmniej 3 farach :-) BB, Gimbla, Filmweb i teraz nowe bb Chyba mi wolno, czy nie :-) A podobac nadal mi sie tu nie podoba - zolty jak dla mnie jest najbrzydszym kolorem jaki moze byc, zwlaszcza taki odcien :-) I wszystkim sie powinien niepodobacBo zanim jeszcze powstało nowe forum to juz napisałaś, że ci się tu nie podoba, że stad idziesz, że myślisz nad zmianą forum.
No nie rozumiemWanda, musisz zrozumieć, ze ludziom nie musi się podobac to samo co Tobie, jedni wolą kolor rózowy inni niebieski i nie zmienisz tego. Tak już po prostu jest.
Ale ja Ciebie tez egoistka nie nazwalam - takze vice versa :-)Aha, druga rzecz - ja nigdzie nie napisałm, że Cię nie chcemy to wg mnie to znów nadinterpretacja
ech, no nie bylabym soba, gdybym nie odpisala
Ale temat mozemy uznac za zamkniety, a woli wyjasnienia jeszcze, sama nie wiem na jakie forum zaglosowac ;-)
No to Buzka Klucha