reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Cześć kobitki!!! To ja ;D ::)
Ale jestem wkurzona, internet mi raz działa raz nie - przez dwa dni wogóle nie działał!!i nie dość ze nie mogłam z Wami pogadać, to mi jeszcze wszystkie aukcje na allegro sie pokończyły i oczywiście przegrałam :mad: :mad: :mad: kłocić sie z dostawcą nie ma co....bo nie mamy zapłaconych rachunków :-[ :-[

no i nie pamiętam co miałam pisać :-[

Ana - gratuluje zdrowego chłopczyka ;D ;D no to będą panowie usługiwać i dbac o mamusie ;D

Steffi - o rany - nie widze siebie w takiej sytuacji ::) dobrze ze nie zdązyła Kubusia użądlić, franaca jedna

Nathalie - o raaanyyy!!!normalnie mnie przeniknęło!!!całe szczęscie ze sie dobrze wszystko skonczyło ::)

i nie wiem co jeszcze????

reklama
Ketsa współczuje takiej sytuacji....a to pozyczka czy na wieczne oddanie?

Joeey no teściowa bardzom ładnie sie zachowała....no a szwagierka....bez komentarza....totalna znieczulica!

Wanda to Ty jesteś 1982 rocznik!!!! wow a ja myślałam ze dużo starsza jesteś  :-[

Steffi o rany, jak dobrze, że nic sie nie stało! kurcze no nie dobrze, że nie może Cie nikt odciązyć i zająć się Kubą a Ty byś sie mocno wygrzała i szybciej wróciła do zdrowia.....trzymaj sie i szybkiego zdrówka życzę!  :-*

ide do dentystki.....

c.d.n.

Dzieńdoberek....
Co ja widzę jeszcze BB hula:) ale fajnie.... przynajmniej mam przy czym wypić poranną kawuśkę....

Paula - zdjęcia w albumiku rewelacja....."grzybobranie" fajowe

Mój Kubuś chyba niestety się zaraził ode mnie, zaczyna smarkać i pokaszluje :( ... zębów jak narazie nie widać ale od tygodnia ma takie napuchnięte i podniesione dolne dziąsełka więc pewnie niebawem coś się wykluje

Dzień dober

...Steffi prawda jak miło że hula..... ;D bo teraz kawa bez BB to jak dla niektórych kawa bez mleka albo bez cukru...(ja akutar pije czrną.....więc tylko wchodzi w gre kawa z BB ;) )

Paula ....no właśnie na oddanie nawet nie licze...... chociaż wystarczyło by żeby w końcu fajki rzuciła to już by miała żeby odłożyć czy oddać...ale już nawet nie o to biega jak sobie napisałam tutak to to sobie poprzemyśliwałam ...i cóż czasem trzeba po prostu dobre uczynki robić....i nie oczekiwać zbyt wiele w zamian.... może to nam kiedyś zaprocentuje w inny sposób bo przecież jak sie zrobi coś dobrego to to potem do człowieka powraca w jakiś inny sposób ;0

Moskito pisz no nam tu więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!

Paula masz super zdjęcie w podpisie.  :laugh: Już dawno chciałam to napisać, ale ciągle zapominałam. Muszę jeszcze zobaczyć te w albumiku. Dawno tamnie byłam...

Klucha nie martw się, daj się tacie wykazać! Tomek też na początku sadzał małą na kanpie, dawał zabawki, kładł się na krawędzi i spał, a teraz kiedy musi się nią coraz częściej zajmować wymyśla różne zabawy i ją uczy. Na przykład ostatnio nauczył ją wrzucać piłeczki do takiego słonika Tiny Love. Ja za cholerę nie mogłam jej tego nauczyć. Był też z nią na spacerku, podrzuca ją, uczy jak wstawać, stawiać nóżki, jak upadać, generalnie wszystko robi. Potrafi sam wykąpać. No wszystko po prostu wszystko zrobi przy małej.  :laugh:

Słuchajcie, dziś całą godzinę czekałam na siusie. Muszę zanieść do badania. Już myślałam, że się nigdy nie doczekam.

Nocka była całkiem znośna, musiałam wstawać jakieś 3 razy tylko, więc da się wytrzymać. Niestety wieczorem przed pójściem spać miałam niemiłą rozmowę z jakąś dziewczyną na gg. Dostałam jej nr bo podobno jej znajomy chciał wziąć Szelmę. Dziewczyna jest zapaloną psiarą i próbowała mi wmówić, że jestem nieodpowiedzialna i powinnam pracować nad Szelmą, żeby ją przyzwyczaić do życia w cywilizacji. Po pierwsze to nie wiem z ajkiej racji mam męczyć psa i narażać go na stres, a po drugie mam ochotę porozmaiwać z nią jak będzie miała dziecko.  :mad:

Ketsa to znaczy, ze to była pożyczka bezzwrotna? To przepraszam, ale ja bym chyba nie pozyczyła w takiej sytuacji. :-[

c.d....

Moskito no współczuje nie dość ze miałaś przymusowy odwyk to jeszcze teraz forum bedzie nieczynne  ::)

Natalia ojej biedna Ingusia, najwyraźniej nie służyła jej ta zupka :( a Ty dzielnie sobie poradziłaś ja pewnie bym spanikowała  ::)

Bartyś witaj po przerwie :) jak fajnie że u Was wszystko w porządku zdolnego masz synka  :laugh: a zmężem napewno sie szybko pogodzisz ;)

Ketsa a dotarł do Ciebie mój e-mail z adresem?

Wiolus my nie będziemy raczej zamawiać mszy bo u nas tego sie nie praktykuje, a Kacperkowi zrobimy urodzinki tylko dla najbliższej rodzinki :)

Ale śmiac mi sie chciało jak czytałam jak czekałyście do północy  ;D ;D ;D

własnie gdzie Fuczak i Gabi ??????

Zdanka to to sie ciesze że taki fajny dzień spędziłyście :) a co do jazdy autobusem to Ewa napewno łdnie siedzi w wózku w przeciwieństwie do Kacperka  ::)

Witam

Forum działa - ale ja wiedziałam, że to od 15 od nocy i tak sobie myśłałam, że to dla mnie nie problem, bo przez weekend i tak mnie tu nie ma

Ketsa - TAK, dobre uczynki należy robić, może kiedyś my będziemy potrzebować - dobrzy ludzie są potrzebni.

Ana - GRATULUJĘ!! Michać lub Jaś - pięknie. Jedyny minus (jak to chyba Ketsa stwiedziła) to dwie synowe. SUPER

Natalko, Steffi - co za katastroficzne sytuacje.
Ta osa mnie przeraziła
A odruch wymiotny to WeroNiśka ma zawsze jak coś grubszego znajdzie sie w obiadku. Także jada miałke.

Joeey - teściowa zaregowała bardzo pozytywnie, oby tak dalej, a szwagierka no cóż.............. dziwna istota

reklama
Ketsa no swietnie to ujelas, podoba mi sie z tym dobrem...no i z kawa przy bb, nic dodac... ;D

Paula 3mam kciuki zeby nie bolalo, ja sie panicznie boje dentysty i ZAWSZE biore podwojne znieczulenie :laugh:

Dziekuje za wszystkie gratulations dla synusia (tego drugiego :p) to teraz oglaszam konkurs na ilme dla chlopczyka - Michas mi sie juz nie podoba na razie mam Janka, czekam :D

Natalia chlopy potrafia,wiem, wiem... tylko im sie nie wpylac... Slawek rewela sobie radzi ze wszystkim, choc na poczatku to mial dziurawe rece i brak zmyslu organizacji przy malym i administracji domu ;D ale sie wycwiczyl i np jak mam labe z kolesiowami to obrobi wszystko, zreszta ciagle go tu chwale... jeszcze pomyslicie ze przesadzam ;D :p

Do góry