reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Kamila - jak ja ostatnio poszłam sprawdzić co Paulina robi, bo było dziwnie cicho, to zasnałam ją z czerwona - niebieską buzia i niebieską kredką w reku :) Wcześniej musiała "bawić się" z czerwoną ;D :D :D Niezła jest :) Ma to po mamusi, która też próbowała jeść kredki, tapety itp :D :D :D

reklama
Kamila to fajnie, że wybraliście matowe bo tak jak Ketsa pisze na błyszczących zostają ślady no i matowe można trzymać w pięknym albumie bez żadnych folii i efekt jest cudny :) a tak dla ciekawości ile płacicie za zdjęcia???
my płaciliśmy za 1 zdjęcie 110zł przy czym trzeba było zamówić min. 8 sztuk (mówię tu tylko o zdjęciach w studio)  ::) plus do tego zdecydowaliśmy sie na album za 500zł ale jest śliczny :) i nie żałuje tych wydanych pieniędzy :) chociaż za mniejsza kase można by było zrobić więcej zdjęć ale mi sie te spodobały i już!  ;D zrobili nam ich co prawda ze 30 ale trzeba było wybrać kilka bo drogie
i tym sposobem mamy tylko 9 zdjęć pozowanych  :p

Wanda no nieźle nieźle, to może z Paulinki jakaś malarka będzie  :laugh: :laugh: :laugh:

a ja zaraz jade z Majusia do lasu :) :) :) juuupi

moja mama z przyjaciolmi jest tam od rana a ja zaraz dojade z tesciowa ktora musi uprzednio zabrac samochod rafalkowi wiec ja tesc tam podwiezie

skomplikowana operacja ale powinna sie udac!

zdam raport ile grzyboww udało mi się złapać o 12 w południe ;D ;D ;D

o rany Paula my za nic tyle byśmy nie dali.Pani fotograf nasza robi naprawde bardzo ładne,artystyczne zdjecia i bierze:

plener 100
ślub    150
plener +slub 200
slub + wesele 200
plener+slub+wesele  250
My wzielismy tylko plener i slub bo na weselu i tak bedzie robilo zdjecia mnowsto osób a za pania fotograf trzeba byłoby placic jeszcze za os. wiec po co...
dodatkowo trzeba zaplacic za filmy bedziemy mieli wypstrykane 3 filmy czyli ok.30 zł(daje rachunki)
zdjecia z efektami specjalnymi-cudne,chcemy takie 2-10zl
Chcemy dostac na plycie tez wiec 5 zl dodatkowo
No i odbitki z pleneru chcemy takie wieksze-1.20 za zdjecie,z kosciola normalne-chyba 0,70 :D

Magda to suuuper macie tylko uwaga na kleszcze ;)
.......a co to grzyby o 12 wychodzą z lasu ... ???

Paula stttraszne ceny my w ogle nie chcieliśmy sesyjnych czego w sumie nie żałuje ...ale jak o tym myśle to chciała bym teraz jakieś profesjonalniejsze zdjęcia juz małżeńskie ;)

Kamila
no to ludzkie całkiem ceny i absolutnie popieram że na wesele fotograf nie potrzebny i zawsze znajomi i rodzina robią lepsze bo się znają między sobą bardziej i wiedzą co i kiedy i komu cykać (przynajmniej u nas tak było)

kurcze, Stas znowu spadl z lozka :( ja sie zalamie, znowu ulamek sekundy, juz bedzie stale spodlogowany , zawsze bedzie sie bawil na dywanie, zlecial centralnie na prawa strone czolka, martwie sie, ma wielka sliwe.

tyle chcialam napisac a przez to nie moge, Kamila pytalas jak sobie rzadze z brzuszkiem i wozkiem - przestalam sie cackac z soba, juz nie ma zmiluj sie, ze czasami by sie polezalo i odpoczelo, to sa uroki ciazy po ciazy ;) czasem trzeba wlasnie podniesc ciezki wozek, nie mowiac juz o tym ile razy w ciagu dnia dzwiga sie samo dziecko, ale da sie przyzwyczaic i np teraz lekko dzwigam ciezary, o ktorych mowy nie bylo, zebym podniosla w poprzedniej ciazy, no i w ogole mniej sie wszystkim przejmuje :)

Ziemzia ogromnie wspolczuje bolesnego zabkowania, Stas mial dwie takie noce, kiedy sie poddawalismy prawie ze zmeczenia, pomagalo tylko lulanie na rekach w poduszce i tez spal moze po kwadransie, ale pociesze Cie - to mija !!! rob wszystko zeby ulzyc Misi, teraz sa sposoby - zelki na zabki, srodki pbolowe, herbatki, zreszta ty to wiesz :)

Joeey Slawek (robilismy test razem) od razu polecial do apteki po nastepny, a potem po jeszcze 5 innych firm ;D ale on sie zaczal cieszyc przede mna, ja sie dlugo oswajalam.

Paula no to ladnie sie maz spisuje, przynajmniej wie ile roboty jest w domku, a nie ze laba i wieczne wakacje ;D

ketsa pisze:
Paula stttraszne ceny my w ogle nie chcieliśmy sesyjnych czego w sumie nie żałuje ...ale jak o tym myśle to chciała bym teraz jakieś profesjonalniejsze zdjęcia juz małżeńskie ;)

Ketsa - znaczy się chciałabys zdjęcia typu - Ty z wałkiem w ręku i Astek uziemiony czeka co sie stanie :)
Albo Astek z piewm w reku przy TV a Ty w kuchni robiąca obiad ???

:D :D :D

reklama
Ana - no właśnie, nie da rady się wylegiwać... zawsze przy drugiej ciąży jest ciężej - ale ciąża po ciąży to największe chyba wyzwanie. Ja też nosiłam 4-letniego Wiktorka czasem - w końcu chciał sie przytulić... I non stop musiałam sie z nim na podłodze bawić samochodzikami.. Potem myslałam, że będe musiała dźwig wołać, żeby mnie podniósł :D :D
Ale koniec końców wszystko sie dobrze skończy - zobaczysz :)

Do góry