reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Kamila - jak ja ostatnio poszłam sprawdzić co Paulina robi, bo było dziwnie cicho, to zasnałam ją z czerwona - niebieską buzia i niebieską kredką w reku :) Wcześniej musiała "bawić się" z czerwoną ;D :D :D Niezła jest :) Ma to po mamusi, która też próbowała jeść kredki, tapety itp :D :D :D

reklama
Kamila to fajnie, że wybraliście matowe bo tak jak Ketsa pisze na błyszczących zostają ślady no i matowe można trzymać w pięknym albumie bez żadnych folii i efekt jest cudny :) a tak dla ciekawości ile płacicie za zdjęcia???
my płaciliśmy za 1 zdjęcie 110zł przy czym trzeba było zamówić min. 8 sztuk (mówię tu tylko o zdjęciach w studio)  ::) plus do tego zdecydowaliśmy sie na album za 500zł ale jest śliczny :) i nie żałuje tych wydanych pieniędzy :) chociaż za mniejsza kase można by było zrobić więcej zdjęć ale mi sie te spodobały i już!  ;D zrobili nam ich co prawda ze 30 ale trzeba było wybrać kilka bo drogie
i tym sposobem mamy tylko 9 zdjęć pozowanych  :p

Wanda no nieźle nieźle, to może z Paulinki jakaś malarka będzie  :laugh: :laugh: :laugh:

a ja zaraz jade z Majusia do lasu :) :) :) juuupi

moja mama z przyjaciolmi jest tam od rana a ja zaraz dojade z tesciowa ktora musi uprzednio zabrac samochod rafalkowi wiec ja tesc tam podwiezie

skomplikowana operacja ale powinna sie udac!

zdam raport ile grzyboww udało mi się złapać o 12 w południe ;D ;D ;D

o rany Paula my za nic tyle byśmy nie dali.Pani fotograf nasza robi naprawde bardzo ładne,artystyczne zdjecia i bierze:

plener 100
ślub    150
plener +slub 200
slub + wesele 200
plener+slub+wesele  250
My wzielismy tylko plener i slub bo na weselu i tak bedzie robilo zdjecia mnowsto osób a za pania fotograf trzeba byłoby placic jeszcze za os. wiec po co...
dodatkowo trzeba zaplacic za filmy bedziemy mieli wypstrykane 3 filmy czyli ok.30 zł(daje rachunki)
zdjecia z efektami specjalnymi-cudne,chcemy takie 2-10zl
Chcemy dostac na plycie tez wiec 5 zl dodatkowo
No i odbitki z pleneru chcemy takie wieksze-1.20 za zdjecie,z kosciola normalne-chyba 0,70 :D

Magda to suuuper macie tylko uwaga na kleszcze ;)
.......a co to grzyby o 12 wychodzą z lasu ... ???

Paula stttraszne ceny my w ogle nie chcieliśmy sesyjnych czego w sumie nie żałuje ...ale jak o tym myśle to chciała bym teraz jakieś profesjonalniejsze zdjęcia juz małżeńskie ;)

Kamila
no to ludzkie całkiem ceny i absolutnie popieram że na wesele fotograf nie potrzebny i zawsze znajomi i rodzina robią lepsze bo się znają między sobą bardziej i wiedzą co i kiedy i komu cykać (przynajmniej u nas tak było)

kurcze, Stas znowu spadl z lozka :( ja sie zalamie, znowu ulamek sekundy, juz bedzie stale spodlogowany , zawsze bedzie sie bawil na dywanie, zlecial centralnie na prawa strone czolka, martwie sie, ma wielka sliwe.

tyle chcialam napisac a przez to nie moge, Kamila pytalas jak sobie rzadze z brzuszkiem i wozkiem - przestalam sie cackac z soba, juz nie ma zmiluj sie, ze czasami by sie polezalo i odpoczelo, to sa uroki ciazy po ciazy ;) czasem trzeba wlasnie podniesc ciezki wozek, nie mowiac juz o tym ile razy w ciagu dnia dzwiga sie samo dziecko, ale da sie przyzwyczaic i np teraz lekko dzwigam ciezary, o ktorych mowy nie bylo, zebym podniosla w poprzedniej ciazy, no i w ogole mniej sie wszystkim przejmuje :)

Ziemzia ogromnie wspolczuje bolesnego zabkowania, Stas mial dwie takie noce, kiedy sie poddawalismy prawie ze zmeczenia, pomagalo tylko lulanie na rekach w poduszce i tez spal moze po kwadransie, ale pociesze Cie - to mija !!! rob wszystko zeby ulzyc Misi, teraz sa sposoby - zelki na zabki, srodki pbolowe, herbatki, zreszta ty to wiesz :)

Joeey Slawek (robilismy test razem) od razu polecial do apteki po nastepny, a potem po jeszcze 5 innych firm ;D ale on sie zaczal cieszyc przede mna, ja sie dlugo oswajalam.

Paula no to ladnie sie maz spisuje, przynajmniej wie ile roboty jest w domku, a nie ze laba i wieczne wakacje ;D

ketsa pisze:
Paula stttraszne ceny my w ogle nie chcieliśmy sesyjnych czego w sumie nie żałuje ...ale jak o tym myśle to chciała bym teraz jakieś profesjonalniejsze zdjęcia juz małżeńskie ;)

Ketsa - znaczy się chciałabys zdjęcia typu - Ty z wałkiem w ręku i Astek uziemiony czeka co sie stanie :)
Albo Astek z piewm w reku przy TV a Ty w kuchni robiąca obiad ???

:D :D :D

reklama
Ana - no właśnie, nie da rady się wylegiwać... zawsze przy drugiej ciąży jest ciężej - ale ciąża po ciąży to największe chyba wyzwanie. Ja też nosiłam 4-letniego Wiktorka czasem - w końcu chciał sie przytulić... I non stop musiałam sie z nim na podłodze bawić samochodzikami.. Potem myslałam, że będe musiała dźwig wołać, żeby mnie podniósł :D :D
Ale koniec końców wszystko sie dobrze skończy - zobaczysz :)

Do góry