reklama
Paula25
szczęśliwa :)
Haniu no z Pawłem mam cały czas kontakt przez gg więc wiem co sie w domu dzieje :laugh:
fajnie, że Agatce tak sie podoba w żłobku
fajnie, że Agatce tak sie podoba w żłobku
Paula... to Paweł zajmuje sie Kacperkiem, sprząta, gotuje i ejszcze ma czas na GG - no kurcze, jest na pewno lepiej zorganizowany niz ja! Ukłony!
No i jeszcze chciałam powiedzieć Ziemzi i Klusi, ze fajosko Wam, że macie się we dwie takie fajne tak blisko!!!
No i jeszcze chciałam powiedzieć Ziemzi i Klusi, ze fajosko Wam, że macie się we dwie takie fajne tak blisko!!!
Haniu no to fakt że mu nie odstają i przylegają wyjątkowo bardzo...skuteczmoże i jest ale jak dla mnie to ma porypane pomysły ;D
heheheh dobre moda na plastry no szkoda że jeszcze nie wpadli na to żeby przycinać dziecią uszka jak pieską....sory za porównanie...ale jakoś nie moge przełknąć tych plastrów... i nie sądze żeby astek miał teraz odstające uszy jak by mu nie przyklejała....przecież to jest chyba raczej genetyczna sprawa...
Boże tylko sobie wyobraźcie takie dziecko z watą na czole i plastrami na uszach ;D ;D ;D ;D ;D
Paula aaaaa no już rozumiem wszystko ty przy kompie z centrum dowodzenia wydajesz na pewno wszystkie dyspozycje no bardzo dobry patent
A co nam się dzieje z Gabi, Kariną , Magdus(a to pewnie się uczy) Beatka pewnie ciagle z mężem to też usprawiedzliwiona...ale reszta...??? ??? ???
ketsa pisze:Boże tylko sobie wyobraźcie takie dziecko z watą na czole i plastrami na uszach ;D ;D ;D ;D ;D
[/quote
Ketsa, no widok niezły biedne takie dziecko, a pomysły rzeczywiście chore
Dor, no chodzi o to, żeby tych punktów było jak najwięcej właśnie, a przede wszystkim, zeby mieć zajęcie ! Jak dla mnie świetne na odstresowanie i taki dzień jak dziś! A i chyba nie da sie w nieskończoność, bo ja dziś raz układałam dość długo i napisało mi, że jeszcze 5 minut mam... ale wczesniej skiepściłam i nie wiem co dalej...
Paula25
dziekuję :laugh: :laugh: :laugh: wychowało sie męża nie(h)anka pisze:Paula... to Paweł zajmuje sie Kacperkiem, sprząta, gotuje i ejszcze ma czas na GG - no kurcze, jest na pewno lepiej zorganizowany niz ja! Ukłony!
pewnie że dobry patent :laugh: w końcu pracuję w Urzędzie Patentowym nie :laugh:ketsa pisze:Paula aaaaa no już rozumiem wszystko ty przy kompie z centrum dowodzenia wydajesz na pewno wszystkie dyspozycje no bardzo dobry patent
reklama
Paula25
fajne te kulki :laugh: :laugh: :laugh:
ale gdzie sie pokazuje ten wynik bo mi od razu wyskoczyło game over i nie widziałam wyniku
ale gdzie sie pokazuje ten wynik bo mi od razu wyskoczyło game over i nie widziałam wyniku
Podziel się: