reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wiolus kochanie, nawet jesli teraz jest zle to musi sie przemienic na lepsze, chyba wszystkie trzymamy kciuki, zeby bylo wszystko dobrze :-* :angel: co do sluzby zdrowia to czego tu sie spodziewac, chory kraj i masz racje dzialaj poki czas prywatnie.

Ziemziu nie wiedzialam, ze Misia ma takie problemy, uwazaj w tym szpitalu i pilnuj ich ostro.

Kamila nic nowego, ja po prostu sie nie denerwuje diabelkiem Staskiem - tez ciagnie bolesnie za cycki, az wyje, Slawka za wlosy, on tez krzyczy :D krzyczymy bo nas boli ;D Wanda ma dobry patent - spacer.

Natalia gratulajcje, zobacz masz fajna i dobrze platna prace, ciesz sie, buziaki na dobry poczatek :)

reklama
Wioluś no właśnie to samo przerabiałam niedawno nie daj się im. szukaj gdzie indziej najgorzej jest chyba w szpitalach.... ale są jeszcze różne poradnie o różnych specjalizacjach na usługach nfz-tu . Mu właśnie do takiego okulisty trafiliśmy i jakoś sie dało załatwić. I jeszcze jedna rada.....nie załatwiaj niczego przez telefon bo nic nie załatwisz wszystko trzeba osobiście wtedy są dużo większe szanse......

Ewela dzięki wielkie w imieniu Maksika musimy coś popstrykać bo ostatnio się obijamy w tym temacie.

Wiolus !!! zycze ci duzo sily i wytrwałości w walce ze sluzba zdrowia!

Ketsa dobrze mówi - koniecznie znajdz inny osrodek w ktorym jeszcze maja miejsca - nawet jak ma byc w innym miescie. teraz nie ma tak ze musisz w rejonie mozesz isc do lekarza gdziekolwiek!!
poszukaj na necie spis osrodkow ktore robia takie badania albo zadzwon do placowki NFZ maja ci tam powiedziec!!!!!!
koniecznie szukaj!!!!!!

TRZYMAMY KCIUKI I MYSLIMY O WAS CIEPLO!!!!!!!!

Czesc,tu mnie tez dawno nie bylo.

Wiolus, trzymaj sie !!!!

Bylismy wczoraj z Szymkiem na basenie,pierwszy raz po wakacjach. Super bylo !!! Dzieciaki takie slociutkie i rozgadane :)
Wanda chodzicie na basen ? Mowie o Fregacie,bo to jedyny gdzie mozna z takimi malymi chodzic.

Konczymy dzisiaj 9 miesiecy !!!! Boze,jak te miesiace przelecialy...

Czekam i czekam na "wejscie" do albumiku,ale cisza na razie.

Kurka siwa kupiłam sobie przed wczoraj telefon (samsung sgh-x680) i patrze dziś na necie a tam jest dużo fajnych kolorów telefoniku ...a ja mam standardowy czeno- szary..... no ale to przez to że musiałam jakikolwiek telefon kupiś bez zastanawiania wiekszego....i jeszcze Astek mnie bez przerwy poganiał..... no ale telefonik i tak boski ;)
Karinko a jak tam twój się sprawuje?

Magda no Zdanka jest niezła nie powiem ja bym się bała że się zawali podemną dno i bym nie wlazła odważna ta nasza Zdanka

Wiolus - kurde, w takim momencie można tylko klnąć :( Normalnie żałosna jest nasza służba zdrowia :(

Aska
- no nie znam za bardzo Poznania, więc basenów tym bardziej :) Ale mam nadzieję poznac :) A tak w ogole, to trzeba sie spotkac :) Mi niestety ten tydzien odpada - ale w przyszłym bardzo chętnie :)

reklama
Do góry