reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Kamila - tylko na gwożdzia nie przybijaj :p :D :D :D

Wioluś - no jak sie pierdo...i to wszystko anraz :( :( :( no ale juz ciul z fotelem ze tak powiem, najwazniejsze zeby Olenka byla zdrowa !!! To priorytetowa sprawa chyba jest !! Trzymam za nia :)

reklama
no to git ;D ;D ;D

a ja lecę spać, bo już literówki w pracy robię :p
mam już 20 stron - jeszcze 2 razy tyle i będę zmierzac ku końcowi :)

Dobranoc :)

wiolus pisze:
NIE CHCE MI SIE ZYC !!!
Bylam dzis u lekarza,diagnoza brzmi jak wyrok; na dzień dzisiejszy
Olunia moja kochana prawdopodobnie po wynikach badan ;
ma wrodzoną wadę ukladu moczowego co prawdobodobnie wiąrze się z tym że ma bardzo duży niedobor masy ciała(co do urodzenia)powinna wazyc 9 kg a wazy 7300 :( co dalej to po wynikach specjalistycznych
a druga rzecz to taka ;
ze bedzie miala badania robione w zwiazku z tym ze istnieje prawdopodobienstwo opoznienia w rozwoju.

Jutro jedziemy do szpitala i mozliwe ze zostaniemy tam pare dni na serie badan.Jak bede w domku to sie odezwe

Życze duuuuuuuuuuuuuuuuuuzo zdrowka dzieciakom, bo to jest chyba najwazniejsze :)

wszystko sie wali,nie dosc ze kryzys w rodzinie to jeszcze taki cios :(

Wioluś kochana!!! Dużo wiary że będzie wszystko dobrze, wytrwałości i zdrowia dla Oluni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wierz w żadne opóźnienie za nic w swiecie!!!!

ja tez od rana miałam problem zeby tu zajrz i asowanieec, ale sie udało!!

takiego mam nerwa ze spac nie moglam, a od rana posrzatałam w domu, przygotowałam obiad, zawiesiłam firanki, zrobilam prasowanie i zmieniłam pokrowce na fotele....

reklama
Do góry