reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
nie mam czasu nadrabiać, ale wkleje Wam coś dla humorku apropo wczorajszych rozmów o malowaniu ścian ;D

5 litrów farby- 40 zł
mina rodziców- bezcenna :)))))))

277103229kidsaf0.jpg

::) ::) ::) ::) ::) ;D ;D ;D ;D ;D

jak dobrze ze nidługo koniec pracy!!! mam dziś dość!!!!

Byłam w Albumiku żeby sie zrelaksować :)

Zdanka znowu zasypała nas zdjęciami Ewuni :) Super! :laugh: widze że przekułaś w końcu Ewie uszy :) ślicznie wygląda :) a jak wyglądało samo przekłucie? płakała? ....widzę że Ewcia przyjmuje do spania takie same pozycje jak Kacperek :) no a Ty gdzieś się tam wepchała córce do łóżeczka!!! hehehe ;) ;) :) śliczne zdjęcia.

Ketsa Maksio uroczy :) a to ostatnie zdjecie ech.... zachwyt :laugh:

Wioluś, nie wiem co mam napisać... po prostu podpiszę się pod tym, co Ziemzia napisała. Trzymam kciuki za Olę i życzę Ci dużo wytrwałości w zmaganiach ze służbą zdrowia, będzie dobrze.

Natalia, gratuluje pracy, hip hip hura

GOCHA-Nsliczna mala dama i piekna mama :)

Zdanka no jaka cudna synowa mi rosnie :)

Ketsa Maks dzentelmen ma rysy twarzy jak u doroslego :)

mi jest niedobrze od ranca, nawet pawik byl, blee :p ::) ruchy dzidzki fajniutkie wyczuwalne najczesciej po 22 :D jeny, juz zapomnialam jak to jest, jakby taka mala zabka od=podplywala od srodka brzuszka :D

paula zdjecie zarabiste - moze to mnie wlasnie czeka z dwojka niegrzecznikow ;D

reklama
Do góry