reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Czesc dziewczynki!!!Ja tez nie moglam wejsc od rana a teraz nadrobilam i jestem!!!

Wiolus trzymajcie sie cieplutko obie!!!W zyciu nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo!!trzymamy za was mocno kciuki i jestem przekonana ze wszystko bedzie dobrze!!!!!!!!!ty tez tak mysl!!!!!!!!

reklama
I ja miałam problem z wejściem na bb :(

Witam!!

Co ja tu czytam... :( Wioluś, Oleńko ..... szczerze współczuję, wierze i życze z całego serca zdrowia dla maleńkiej, dla Ciebie wytrwałości.
Przepraszam, ale nie wiem co napisac............ bardzo mi smutno z tego powodu.
MUSI być DOBRZE

ziemzia pisze:
ja tez od rana miałam problem zeby tu zajrz i asowanieec, ale sie udało!!

takiego mam nerwa ze spac nie moglam, a od rana posrzatałam w domu, przygotowałam obiad, zawiesiłam firanki, zrobilam prasowanie i zmieniłam pokrowce na fotele....

Ziemzia - a chcesz przyjechac do mnie posprzatac i obiad przygotowac ;D ;D ;D

Cześć tak w ogóle :)
Ja nie miałam problemu z wejściem tu :) Matko jedyna, wczoraj siedziałam to po pierwszej...
jestem śpiąca :p

wLASNIE WRACAM Z ALBUMIK....

Zdanka twoja Ewunia to poprostu cudo-no nie moge sie napatrzec na te zdjecia~~!!!!

Wandziek biedna Paulinka!!czemu ubralas dziecku buty-nie lubi ich...hehhehe...ale sliczniutki a Paulinka w nich ...mmmmmm

Ketsa prosze o wiecej zdjec!!!o to tylko trzy!!!trzeba nacieszyc oko twoim bobaskiem!!no rzeczywiscie macie sliczna poscel!!!a Maksiu-przystojniacha jeden no!!!!!!!!!

Mialam nicniepisac bonie mam czasu bo musze sie uczyc!!! :-[
ale..
Wiolus my tu wszystkie trzymamy kciuki za zdrowko Olenki,mam andzieje ze błedna diagnozepostawila lekarka i w szpital to zweryfikuja.Napisz koniecznie jak tam....Bardzo Ci wspolczuje.Az mi sie plakac chce.A Ty Ziemziu jak tam po wizycie u gastrologa Misia ??? nie denerwuj sie !ja jak mam nerwa to tez sie na sprzataiu wyrzywam(wyżywam ???).

magi witaj i pisz do nas!

Pierdolona sluzba zdrowia :mad:
moje dzicko jest powaznie chore a oni mi mowia ze najblizszy termin jest na styczen 2007 roku bo nie maja kasy :( :( :( Polska pojebany kraj :mad:

No wiesz co ??? Az mnie ciarki przeszly!!! Co za poje system!! To jest male dziecko chore jak mozna tak ??? Takie dzieciaczki to powiny w pierwszej kolejnosci przyjmowac,przeciez nie mozna tyle czekac!!! i co teraz zrobicie?

reklama
No ***** ze tak napisze w jakim my cholera kraju zyjemy!!!!Wiolus mas racje--Olenka jest najwazniejsza i musisz isc jak najszybcje do lekarza!!!!

Do góry