reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Zdanka gratulacje dla mężusia!!! Super zdjęcia, a szczególnie to "mamo oddaj kaczkę". a tak na marginesie - mąż wyrzucił cię z małzeńskiego łoża ;D ;D ;D?
I jeszcze jedno - naprawdę Ewa ma już kolczyki, czy to tylko tak do zdjęcia? Ja mam zamiar zafundować Kamilce kolczyki, ale dopiero na wiosnę (bo zimą pod tymi czapkami to się boje żeby nie zaczepić, a jeszcze nie zagoiłoby się zbyt dobrze). Moja bratówka przekuła uszka córci na 1 urodzinki.

reklama
Gocha wywolalas wilka z lasu bo dzis bylam z kolezanka u kosmetyczki i wlasnie zaczelam rozmyslac nad kwestia przeklucia uszu malej...w sumie powinnam sie wstrzymac 2 lata ale tak mi sie podobaja takie kropeczki w uszach ;)

no i wlasnie czekam na Ade, a dzien byl bardzo mily, latanie po sklepach z psiapsiola, ktora miala urodziny z tym, ze ona wybierala, a ja placilam w ramach prezentu i wilkie zarelko w restauracji - ale sie objadlysmy, ze nawet nie mialysmy sily wstac od stolika :laugh:

Karina ale super - ktos ostatnio w tv mowil, ze Sopot najlepszy jesienia ;) zycze udanego wypoczynku !!!!!! ;D

tez nie lubie Paschalskiej - ciekawe czemu nikt za nia nie przepada - wg mnie za duzo sie wymadrza rudzielec :laugh:

No i ja dołączam do tych co "uwielbiają" Kaję Paschalską... wqrzyła mnie parę lat temu jak zaczynała swoją wątpliwa karierę piosenkarki.... przyjechała na festyn do podkrakowskiej miejscowości i po koncercie dzieci do niej podbiegły po autograf.... a ona się odwróciła na pięcie i powiedziała że z wieśniakami się zadawać nie będzie ....

Hej laseczki - moje dziecię właśnie padło, jak na nią to baaardzo szybciutko!!

Natalia - co sie dzieje?? Dlaczego bedziesz rzadko zaglądała??

Steffi - ona sama wieśniaczka jest, bo brak jej kultury osobistej!!

Jeszcze  pół godzinki i do domku :D
Chyba mnie przeziębienie niexle wzieło, katara na całego  :mad: :mad:

Ja tez "bardzo lubię " Paschalską ;D Osobiście kibicuje Kindze Rusi, Liszowskiej ;) Mam nadzieję, że Mroczek niewygra, nudne by to było :p ;)

Beatko to jeszcze wszystkiego najlepsiejszego dla ciebie z okazji imieninek

...

Czyli uważacie że pomysł z kartkami nie wypali...??? hmmm no może ale te osoby które przesłały mi dane myśle że chcą się w to włączyć ... a jeśli nie to przecież wszystko jest dobrowolnie kto będzie chciał to się przyłączy a do każdej foremki któa do tej pory nie dała namiarów dysyłał jednego maila jeśli nie ma odpowiedzi to uznaje że nie jest zainteresowana i tyle nie będe nikogo nachodzić w tej sprawie ... jak myślicie???

Karina ale wam fajnie bardzo lubie sopot tylko szkoda że to tak daleko... ale życze żeby pogoda dopisała

Steffi no to się faktycznie dziewcze popisało to teraz jej nie lubie do kwadratu...;)

Wszystkie dzieciaki w albumiku przecudniaste i rodzice też i świetne fotki trudno mi się konkretniej rozpisywać bo przez te kilka dni co mnie nie było przybyło mase fotek.....

Natalia wlasnie dlaczego mniej Ciebie bedzie ??? masa korkow ??? bo ja strasznie lubie Ciebie i ciebie czytac :) mam nadzieje, ze sie za mocno nie podlizalam ale to prawda !
ziemzia no moja tez padla i spi - boje sie tylko, ze nagle zaraz sie obudzi ::)
ketsa ja jestem za kartkami i jesli dostane adresy to wysle kazdemu dzieciaczkowi !!! to niesamowita pamiatka dlatego wole karteczke niz prezent w imieniu wszystkich jak bylo tez proponowane :p

Zdjęcia super

Pati - zdjęcia z tatą super - widać, że bardzo kocha synusia!! No i tacy podobni do siebie, że nie mogę!!!

Joeey - no nie mogę z odpadającej Ady!! rewelka!!

Karina - Gabryśka jak zwykle powala urokiem osobistym!! no i "O rany Fifka mi zwiała" poprostu cudo!!

Wioluś - Oleńka słodka jak miodzio!! a jak śpi to normalnie ciepło się robi na serduchu!

Zdanka - jak ja uwielbiam Ewkę!!! Normalnie ukradła mi kawałek serducha!! Noga psa jest ekstra, ale minka w straży pożarnej powala!! No i ma takiego diabła w oczach jak moja Miśka  :laugh:

Moskito - karolek jest niesamowity i ten piękny kolorek skórki  ::) - złamie niejedno serducho!

Gochna - niestety nie widzę zdjęć Kamilki  :-[

Wanda - Paulinki w butach też nie widzę  :-[

Ketsa - ja jestem za!! no i przecież nikogo nie zmuszamy!

Joeey - trzymam kciuki za mocny sen. A tak a propos - my będziemy pod koniec września w Elblągu - może się jakoś spotkamy??

jestescie ???
zdanka czy Ewa ma kolczyki czy to nalepiane ??? a Ty agentko jej do lozeczka wlazlas  :laugh: :laugh: :laugh: a ja myslalam, ze to niemozliwe  :laugh:
ketsa Maksio boski bez dwoch zdan  ;D
Gocha sliczna masz corunie !!! i pieknie ja stroisz  ;D

reklama
Do góry