reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
wlasnie wyprawilam Ade do babci - ale spokoj  ;D

fajne kawaly  :laugh:

Beatko najlepiej zeby Ci pokazali probki tkanin - musza miec cos takiego bo przeciez nie wymyslisz sobie kolorku ale powiem Ci szczerze, ze sama mam szara tkanine i nie jestem zadowolona, zludnie myslalam, ze nie bedzie widac zabrudzen ale niestety sie przeliczylam i kanapa wyglada dramatycznie, bede musiala ja czyscic vanishem do tapicerek, niba jak sa wzory to nie widac tak wszelkich zabrudzen ale mi sie rzadko podobaja wzorzyste mebelki  :p takze jesli jeszcze raz mialabym kupowac to zdecydowalabym sie na skore - moze nieprzyjemna i chlodna ale praktyczna  :(

ketsa ja widzialam Liszowska u Nas w hipermarkecie i jest wielka baba - nie dosc, ze wysoka to szeroka i wlasnie te wlosy - ogromne  :laugh:

w Tancu z gwiazdami stawiam na Kinge Rusin - nie wiem czy dobrze zatanczy bo moze byc drewniana ale bardzo ja lubie, a reszty nie  :p

Joeey - nie lubisz nikogo oprócz Kingi Rusin ???
Ja Rusin też lubię, ale lubię baaardzo Liszowską też, no i w sumie to nie lubie najbardziej Pashcalskiej, a reszta srednia bo średnia, ale ok.

Ja myślałam o intensywnym pomarańczu, takim podobnym do tych kanap w mieście kobiet! :D To chyba nie jest zbyt brudzący kolor i do brązu w miarę ok, no nie?

A skóra jest fatalna, Słońce tak nam popaliło, że mówię Wam mamy okropne nierównomierne, rozjaśnione place na całości...

Beatko o no widzisz ale to zalezy tez od rozswietlenia pokoju znaczy sie czy jest sloneczny - moj nie jest :) a pomarancz jak najbardziej - teraz bardzo modny i idealnie pasuje do brazu ;) i zabrudzenia moze nie beda tak widoczne - duzo tez zalezy od rodzaju tkaniny :)

Wanda Liszowska i cala reszta jest mi obojetna, a Kinge lubie bo np Molkowej nienawidze - ale to tak na marginesie bo przeciez ona nie wystepuje ;)

hej
jestem nie wtemacie i nienadrabiam tyle naskrobałyście że nawet sie niestaram przepraszam
jak coś się działo ciekawego to mi napiszcie  ;)

wkleiłam kolejne fotki Ewci  ;)

poświęcam Ewci teraz dużo czasu i dlatego jest mnie tak mało tu
po wakacjach jak narazie się troszke odzwyczaiłam od kompa ale czesto myśle co tam u Was
móJ Paweł zmienia prace wczoraj był na rozmowie trzygodzinnej myślałam że jajo zniose jak czekałam na jego teleon z info jak mu poszło ale odpukać facet odrazu na rozmowie sie na niego zdecydował i co najfajniejsze będzie teraz dwa razy więcej zarabiał  ;D i co za tym idzie ?? ja narazie nawet nie musze myśleć o powrocie do pracy  ;D heheeeeee

teraz zmykamy na spacerek

postaram się teraz częściej tu zaglądać

reklama
Zdanka - no gratulacje dla męża ;D Zdolny chłop z niego :)
Zdjecia czadowe, a Ewunia, to czysty Tata :)

A tak w ogole o podobienstwach dziecka do ojca, przypomniał mi sie taki dowcip sytuacyjny - zawsze wszyscy mówili, że Wiktor to czysty tata, a jak mi to mówił ktoś z Pawła rodziny, to zdolna Wanda odpowiadała: dziwne co, podobny do Pawła, a taki ładny :D ;D ;D ;D

Do góry