reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ziemzia ty pierwsza chyba nie widzisz moich zdjęć. ale dlaczego?

Ketsa fajne zdjątka. a jaką śliczną kolorową pościel ma Maksio - bardzo mi się podoba

reklama
Heloł.
Po pierwsze dół odwołany. ;D Teraz Wam powiem, że był spowodowany tym, że Tomek obwiesił całe osiedle - klatki, przystanki, słupy i tablice informacyjne (ok. 150 ogłoszeń) i po prostu odzew zerowy. Miałam 6 telefonów, w tym 1 od debila, o którym wspominałam, i tylko jedna osoba się umówiła ze mną na spotkanie, na które nie przyszła. A ja chciałam 25 godzin korków "sobie wziąć"... ::)
Na szczęście zaczęłam działać i powysyłałam CV do przeróżnych szkół językowych w Olsztynie - do 5 dokładnie - i już następnego dnia miałam rozmowę a dziś podpisywałam umowę. ::) Jestem szczęśliwa, bo dają niezłą kasę i dużo pracy, a z drugiej strony nie wiem czy podołam ich wymaganiom. :-[ Dlatego będę na forum jeszcze przez tydzień regularnie, a potem to raczej z doskoku i to bardzo rzadko. :-[ Mam teraz mieszane uczucia bardzo. Cieszę się, że mam pracę i to dobrą pracę, nawet bardzo dobrą, ale czy ja dam radę? Nie chciałabym też, żeby to się odbiło na mojej relacji z Ingusią. I też nie mam z nią co zrobić, bo mam rano szkolenia do końca przyszłego tygodnia. Jutro poprosiłam Beatkę (ZA CO JEJ BAAAAARDZO I Z CAŁEGO SERCA DZIĘKUJĘ!!!), a pojutrze moją ciocię, ale co ja zrobię w przyszłym tygodniu??? Zadzwoniłam do mojej mamy, ale ona ma rehabilitację w poniedziałek i wtorek więc może być dopiero w środę, a Tomka mama pracuje jako opiekunka i też nie może. :-[ Ech... A niani byle jakiej z ogłoszenia na 2 dni nie wezmę, bo się boję...

cdn bo nikt tego nie przeczyta ;)

Wanda - jakby tego było mało to gaduła i kity wali!!!

joeey - super to zdzwonimy się, mam twój telefon, więc się odezwę, ale będziemy ok 21, 22 września. Bedziemy u teściówki, więc chętnie się wyrwę, mam tylko nadzieję, że wszystko się uda!

Gocha - mi internet ostatnio zamula - może dlatego  :-[

Natalka szkoda, ze nie mieszkam w Olsztynie bo szczerze bym pomogla  :-[  :-[  :-[
I WIELKIE GRATULACJE Z POWODU ZNAKOMITEJ PRACY - WIEM, ZE DASZ RADE -
It's obvious !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cd

Tomek się cieszy przynajmniej, bo nie będziemy głodować, i będę musiała się elegancko ubierać.  ::) Czeka mnie fryzjer, pewnie też kosmetyczka, może solarium, może se pazurki zrobię (jak szaleć to szaleć  ;) ) i zakupy, zakupy, zakupy  ;D bo ja mam same ciuchy sportowe prawie, a w takich do tej pracy nie mogę przychodzić.  :p

A dzisiaj Ingusia była taaaaka grzeczniutka.  ;D Misiolek mój kochany, wiedziała, że mamusia ma kupę pracy do zrobienia, i siedziała sama i się bawiła a to na dywaniku, a to w kojcu, a to na krzesełku. Spała tylko 20 minut, a resztę do 15.00 bawiła się samiuteńka cały ranek!!! Potem przyszła niania i się z nią pobawiła, a potem wzięła ją na spacerek, na którym spała całe 2 godzinki (Ingusia, nie niania). Jestem dumna z mojej córeczki.  ;D

Ingusia zlote dziecko - tez chce takie !!!!!!!!!  ;D
czyli Natalie bedzie teraz mozna czesto spotkac w Alfie na zakupach  :laugh:
ziemzia no a na jakiej ulicy tesciowka mieszka ??? bo juz kombinuje gdzie sie spotkamy - napewno zapraszam rowniez do mnie  ;D

reklama
Natalko - gratuluje NOWEJ i DOBREJ pracy :) Na pewno dasz sobie świetnie radę !!! Jestem tego pewna. No i Ingusia wiedziała, że trzeba byc grzecznym - kochana dziecinka :)

Ziemzia :p czy Ty mnie nie lubisz ??? :p

Do góry