reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

jak nam malerze malowali mieszkanie, to do kazdego, dosłownie do każdego koloru dodawali żółty barwnik - podobno tak trzeba - ja sie nie znam, ale dziwne to rroche co ??? hehe

reklama
A ja jeszcze na temat Liszowskiej............
no ja nie moge, ona ma 28 lat............... jest o 2 lata młodsza ode mnie? ................... NIE

Dentystka nic nie poradziła na mój ból zęba  ::) mam zrobić prześwietlenie i przyjść z nim w piątek  ::) bo ona nic nie widzi :( a do piątku bedę cierpiała. ::)

Klucha zaniosłam zaświadczenie do Pani Basi ale zapomniałam sie zapytać co ile trzeba dostarczać. Jutro wezmę ksiązeczke ubezp. z domu żeby podbić to od razu zapytam się i Ci napisze.

Dziewczyny kawały niezłe hehehe  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ja też mysle że 4 edycje wygra Mroczek a chciałabym....hmm...nie wiem  :p zobaczymy jak będą tańczyć :)

Wanda ja też nie słyszałam o żółtym że sie dodaje  :p

Wanda własnie byłam w albumiku i butki śliczne. a Paulinka z wrażenia chyba zapomniała, jak się raczkuje (przynajmniej tak to wygląda :))

Hej babolki moje kochane

Troche się stęskniłam nie ma co ukrywać.... ale goście już pojechali więc wracam do wirtualnej rzeczywistości...;)

Widze że dziś o popularnych ludziach.... i o Frytce ... no to wstyd się przyznać ale to znajoma mojego męża (oboje z Łodzi w końcu) ale on by sam się nie przyznał bo to tak porąbana kobieta jest że lepiej z daleka.... a to co w telewizji wyprawia to połowy jej zdolności nie pokazuje.

Z liszowską widziałam się na festiwalu studenckim w Krakowie bo tam co roku pełno różnych osobistości a miałam okazję pracować tam w organizacji imprezy.... i dziwna kobita jest troche na taką dziwną posture wygląda przez te włosy taki tapir z niej.... ale za to naprawde ładnie śpiewa

heheheh to kogo wam jeszcze obgadać :) hihihi ojjjjj zanudziła bym was na prawde ::)

Wanda czytałam trochę stron wstecz i odnośnie Pamci optowała bym jednak za tym żebyć tajemnicy nie robiła bo pisałam do niej w sprawie adresu do wysyłania karteczek urodzinowych ale nic mi nie odpowiedziała.....a nie chce być nahalna więc chociaż powiedz czy warto pisać dalej w tej sprawie

Wańdzia no w końcu :):):):):):):)

reklama
GOCHA-N pisze:
Wanda własnie byłam w albumiku i butki śliczne. a Paulinka z wrażenia chyba zapomniała, jak się raczkuje (przynajmniej tak to wygląda :))

A dziekuje dziekuje :)
A Paulinka była w wielkim szoku, ale to było o 8 rano - może to ją tłumaczy ;D

Do góry