reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wanda a Paulinka nie zdjęła sobie tych bucików? bo ja zazwyczaj nie mogę zdążyć z nałożeniem Kamili drugiego buta (bo pierwszy jest już zdjęty). wtedy go zakładam, ale w tym czasie już na nodze nie ma drugiego. i tak w kółko. zawsze staram sie odwrócic jakos jej uwagę

reklama
a Wanda miałam napisać że fajny miałaś pomysł na wątek  :laugh:

a co do dentystki to ona nie chce mi rozwalac zęba tylko chce najpierw go prześwietlić...poza tym wszystkie ząbki zdrowe :) tylko ten jeden nieszczęsny coś sie z nim dzieje  ::)

a Paulinka ślicznie wygląda w tych bucikach :) jaki rozmiar kupowałaś?

Pamcia chyba ma zepsuty internet bo z tego co pamiętam to na nasze spotkanie warszawskie1 do niej ktoś dzwonił, ale nie jestem pewna.

Ketsa dobrze że jesteś  :laugh:

Gocha - Paulinka namiętnie ściąga - ale czapki ;D ;D ;D
Butów narazie nie, ale sznurówki rozwiązuje bardzo :)

Paula
- na rozmiar 6-12 miesiecy ;D ;D ;D

Paula
dzięki miło to przeczytać ;) :-*
a na zęba to tylko ketonal mogę w takiej sytuacji poradzić ....bardzo mocny jest ale skuteczny

O losie aleście się rozpisały! :o

WSZYSTKIM DZIęKUJę SERDECZNIE ZA żYCZONKA! :-* :-* :-*

Ja mam tak dziwnie, bo urodzinki 4 września, imieninki 6 września, a potem cały rok cisza... ;D

ketsa pisze:
Wanda czytałam trochę stron wstecz i odnośnie Pamci optowała bym jednak za tym żebyć tajemnicy nie robiła bo pisałam do niej w sprawie adresu do wysyłania karteczek urodzinowych ale nic mi nie odpowiedziała.....a nie chce być nahalna więc chociaż powiedz czy warto pisać dalej w tej sprawie

Ketsa - nie czuje sie upoważniona do wypowiadania sie w tym miejscu za Pamcie, jednak jedno chyba moge powiedzieć - woli przeznaczyć czas dla Lenki niż na forum. Niestety nie wiem czy jest zainteresowana karteczkami, zapomniałam zapytać. Sądzę i tak że z tego nic nie wyjdzie, wnioskując z postów.

To teraz mam pytanko za sto punktów. Oddałam do reklamacji nasz komplet wypoczynkowy z dużego pokoju, ponieważ na skórze ekologicznej pojawiły się nierównomierne przebarwienia od słońca.

Właśnie zadzwonił do mnie szef salonu i powiedział, ze skóre mogę wymienić na materiał...Za dopłatą oczywiście...

Jaki radzicie mi wybrać kolor? Na podłodze mam brązowe panele, ciemno-brązowe, a la deska. Brązowy żyrandol i karnisz. Ta skóra jest koloru beżowego, ale to chyba za jasne jak na materiał...
Kurde muszę dziś zdecydować i wybrać. Pomóżcie.

kawał:
Kobieta chciała sie odchudzić i poszła po porade do lekarza, on przepisał jej tabletki które miała brać po wiekszym posiłku, jednak gdy po miesiącu nic nie schudła poszła jeszcze raz.
Lekarz: - a brała Pani te tabletki tak jak zaleciłem?
Kobieta: - tak 10 razy dziennie po każdym większym posiłku.

reklama
Beatko skoro to rekalamacja to nie powinnaś za nic płacić!!! wiem bo moja ciotka tez reklamowała wypoczynek i tez kazali płacić cwaniaki, ale w końcu nic nie zapłaciła a też zmieniała całe obicie na inne!
a co do koloru to trudno tak doradzić w ciemno moja ciocia ma ciemno brązowe meble a na podłodze klepke a obicie ma takie jakies zielono-żółto-brązowe.

no ja sie zbieram zaraz do domu....do jutra!

papa

Do góry