reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hejka z ranka :)

Paula w tym tygodniu mam zmiane 13-21, ;) dlatego tak późno :p

Co wy tu znowy za afere robicie o głupie buteli aventu ::) Uspokoic mi sie tu juz i niedenerwowac Wandzika ;D ;D

Weronika jeszcze dzis zakatarzona i marudzi, a cos czuję, że mnie przeziebienie bierze :(

reklama
Jaka aferę ????????????
O co chodzi :p :laugh: :laugh: :laugh:

Ja to bym czasem chętnie do pracy poszła przynajmniej po powrocie bym się na Maję nie wkurzała bo bym była stęskniona a tak czasem nie mam siły

Byłam w albumiku i tak:
zdanka zdjęcia czadowe i ładne widoczki
joeey i Wanda super miałyście to spotkanko, małe ekstra wyszły na zdjęciach
A poza tym wszystkie nasze dzieciaczki wyglądaja przeslicznie :D

jsorbek pracuje w banku, a dokładnie w dziale windykacji ;) :)

A to fajna praca chyba nie

chociaz trzeba sie wiecznie o kasę upominać tzn w firmach jakiś w banku to pewnie inaczej ::) ::) ::)

029.gif

reklama
swiete slowa Sorbus

mi tez czasem brak cierpliwosci zwlaszcza po calym dniu Majusiowania
Bo Majka tak jak Ada Joeey nie posiedzi w lozeczu a kojec nazywamy placznikiem bo jak tylko ja wsadze to po ok 2 min jest ryk ze chce wyjsc
teraz siedzi pod stolem i mnie ciagnie za nogawki
notorycznie wylewa psu miske
i pakuje palce do kontaktow
bawi sie kablami piltoami komorkami
i tlucze piesciami w komputer
i wyjmuje karte sieciowa (taka na USB)
czasem pobawi sie zabawką :) :) :) :)

Do góry