reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
wanda_23 pisze:
Nie było innego wyjścia - oni musieli wygrać...

a dziewczyny, czy któraś z Was (oprócz Sorbek: :D :D ) zauważyła pierś Foremniak ???

Ty wstrętna Wando przyznaj sie tu zaraz że źle oceniłaś wczoraj moje posty :mad: :mad: :mad: ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Ale już :laugh: :laugh: :laugh:

Wiecie co nie wiem czemu ale częśto mi sie zdarza żę jak nie mam nic złego na myśli to ktoś to odbiera całkiem na odwrót i w życiu normalnym też czasem jest mi z tego powodu okropnie przykro bo ludzie ze mnie robią takiego potwora ;) :laugh: :laugh: :laugh:

No ale jak juz pisąłm kłocic sie nie będę i zobaczymy czy cos się zmienie ;D ;D ;D

Maja właśnie wyciągła kasetę z video cholera mała nacisneła guzik wyszła a potem wyciagła całkiem

Myslicie że dzieci juz rozumieja że im nie wolno ???

jsorbek pisze:
wanda_23 pisze:
Nie było innego wyjścia - oni musieli wygrać...

a dziewczyny, czy któraś z Was (oprócz Sorbek: :D :D ) zauważyła pierś Foremniak ???

Ty wstrętna Wando przyznaj sie tu zaraz że źle oceniłaś wczoraj moje posty :mad: :mad: :mad: ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Ale już :laugh: :laugh: :laugh:

przyznaje ;D poniosło mnie :p :D :D :D
Sorki ;D
Tym razem, wiem, że nie miałaś złych intencji :p ale to tylko tym razem :p hehehe

Ale sobie slodzicie...hehhehe

Moj prezes wlasnie wstal a myslalam ze jeszcze bede miec chwile!!!Wiec bede sie zegnac!!!idziemy do mojej mamy bo ja mam jazde imusze zostawicu niej synusia!!!milego dnia zycze!!do wieczorka!!!

no ale mowcie mi tu szybko co z tym cyckiem????????????
;D ;D ;D ;D

mam pytanie: wrzuciłam do kubka torebke zielonej herbaty i torebke czerwonej (przez pomylke) i zalalam wrzatkiem
to jak myslicie - wyjdzie niebieska???

reklama
Asiu wydaje mi sie ze od poczatku dzieci treba uczyc co wolno a czeg nie.Bo jaak jej sie raz pozwolisz bawic raz nie to dziecko zgłupieje bo dajesz jej niejasne komunikaty ;)

Do góry