reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Beatko to super że męzuś wraca  :laugh:

Sorbuś to dobrze  :laugh:

no a ja może w końcu zabiorę sie porządnie za prace....wygońcie mnie stąd!!!!!  ;) ;D

Ewela zobacz czy dojda w ciagu 3 dni, jesli nie - zglos allegro  ;) nie chce Cie martwic ale wiekszosc perfum z allegro to podroby  :p

moja corka wlasnie wlazla na kanape i zrzucila powieszona na scianie kolumne  ::) szok...
Natalia nie chce zebys miala dola  :-[

Joeey tylko ja juz kupowalam od tej babki i ona naprawde ma orginalne!!!zreszta to byly na zamowienie!!!take ona jest sprawdzona!!zastanawiam sie tylko co jest grane!!napisalam do niej meila!!!wiec teraz bede czekac!!!

moje dziecko nie bawi sie samo w lozeczku  :p odrazu jest krzyk zeby je stamtad zabrac  ::) ech ja mam przeciez w domu lucyferka  :laugh:
Beatko to napewno sie cieszysz, ze juz wraca - takie powroty po dlugim czasie sa niesamowite - nie mozna sie oderwac od tej drugiej osoby i bedzie Ci maz pomagal przy Mikim - ale podziwiam Cie za dzielnosc, cale tyg sama z dzieckiem, ja wyrabiam 4 dni i czekam z utesknieniem na Artura zeby troche mnie odciazyl  :(
Karina super autko i telefonik rzeczywiscie sliczny  ;D

Ewela no ciekawa jestem co wyniknie, sama dzis ide z kolezanka na policje zeby zglosic wyludzenie, kupila na moje konto stroj kapielowy i nie dotarl, sprzedawca tlumaczy sie zaginieciem na poczcie i nie chce oddac kasy wiec liczymy chociaz na odszkodowanie z allegro  :(
Paula DO ROBOTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
O rany a ile tacy sprzedawcy maja np komentarzy ????????

Mnie się na szczeście nie zdarzyło jeszcze ale duzo kupuje to pewnie się zdarzy - tfu tfu oby nie :p

Do góry