reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Joeey - nie wiem czy mam gratulowac tego wyniku czy nie ;D jak Ty w takie skrajnosci popadasz - moze tak, jak masz ta skrajnosc, ze jednak bys nie chciala, to gratuluje, a jak ta druga, to wspolczuje ;D ;D ;D

Ewela - no to samo mowie, zmiana klimatu, bo przeciez Joeey u mnie byla, a to daleko :D no i do tego, pewnie sie denerwowała zanim tu dojechala ;D wszystkiemu winna ja jestem - mowie Ci :)

Wiecie co jestem na siebie strasznie zła bo dwa razy dzisiaj Maja przy mnie upadła i uderzyła sie w główke mam nadzieję żę nic jej sie nie stałoale bardzo płakała a ja razem z nią :( :( :(
Moje biedne maleństwo

Sorbuś biedna Majusia, ale niestety nie unikniemy upadków naszych dzieci ::) nie powinno jej nic być, tylko pewnie troszkę ją zabolało dlatego płakała :(

Pati śliczne zdjęcia Artirgo w albumiku :) ale chyba nie jest u Was aż tak zimno skoro Arti na krótki rękaw :)
u nas za to strasznie zimno ::) wieje jak nie wiem ::)

Kurcze czasem się zastanawiam czy nie powinno się jakiś prześwietleń robić dzieciom ale co ile trzebaby było to powtarzać przeciez one non stop się przewracają :p

Sama nie wiem

Sorbek - biedna Majutka! Ucaluj ja ode mnie!

Joeey, a juz sie cieszylam! :laugh:

Paula - dzieki za komplementy! :D Ostatnie dni sa bardzo cieple - np. wczoraj bylo 7 stopni, a to dopiero poczateczek wiosny. Niestety klimat calkiem zwariowal. Telewizor powiedzial, ze w ostatnie 20 dni temperatura jet srednio o 10 stopni wyzsza niz w poprzenich latach. :p Mi to nie przeszkadza, bo lubie cieplo, ale martwi mnie fakt, ze klimat dostal pierdolca. :p :p

Hej - no właśnie cała sprawa z wycieczką mojej Misi na balkon rozbija się o to, że mieszkamy na 3 piętrze, a balkon to beton i rurki takie typowe, co prawda nie przecisnęła by się nigdzie, ale jak ją zobaczyłam na tym balkonie, to miałam zawał normalnie, a ona taka szczęśliwa była, że taka samodzielna jest i sama na spacer poszła.

A jeszcze miałam wam powiedzieć, że obok nas jest spora budowa i strasznie chałasują, a robotnicy co drugie słowo to ku....wa rzucają. Ostatnio wietrzyłm mieszkanie i słyszę tylko k...a i k...a... no już mi się rzygac chciało od tego... No i sprzątam sobie i nagle słyszę Miśkę jak sobie biega na czworaka i drze się kufa, kufa, na całe gardło!! Normalnie szybciutko zamknęłam okna!!!

Joeey - fajnie, że masz już to za sobą, ale jak ja się tak naczytam tych waszych rozterek, albo o any brzusiu, to coś mnie ciągnie do tego niemiłosiernie i za serducho chwyta....

Pati - extra urlopik, bawcie się dobrze i uważajcie bo jeszcze będziesz za testami jak Joeey latać po takim wieczorze w jacuzzi z winkiem!!!

Sorbek - nie stresuj się, każde dziecko musi się przewrócić, żeby nauczyło się upadać!

reklama
Do góry