reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

wanda_23 pisze:
Aska - ponawiam pytanko, bo ja tu mieszkam dopiero od czerwca, wczesniej Bydgoszcz zasilalam ;D  Gdzie jest najwiecej sklepow z odzieza dziecieca - nie chodzi mi tylko o niemowleca, bo głownie chce Wiktorkowi (4,5 latkowi) kupic spodnie... Do wyboru mam Plazze, King Cross Marcelin, Panorame - bo w M1 nie ma zbyt wielkiego wyboru :( No chyba ze jest cos jeszcze o czym nie wiem - tylko blagam, nie pisz ze w Starym Browarze, bo tam teraz straszne korki sa i samochodem nie chcemy sie tam pakowac ;D ;D ;D

Jest jeszcze w TESCO na Piątkowie sklep DYZIO z artykulami dla dzieci,ale nie wiem do jakiego wieku dziecka mozna kupic ubranka.
Na Polnej jest PATI i MAX (chyba dobrze napisalam nazwe),ale tez nie jestem pewna czy dla 4,5 letniego dziecka cos dostaniesz.
Szczerze mowiac,na razie robie zakupy tylko dla Szymonka i rozgladalam sie pod jego katem.
Coz, zostaje H&M kolo Browaru i moze jakies male sklepy np na Słowiańskiej jest taki sklepik z moda dziecięca.

Obiecuje,ze jesli cos jeszcze znajde,dam Ci znac.

reklama
halutko
ja wpadłam się przywitać:) u mnie dziś pracowity dzień..... nazbierało się trochę:) ale już posprzątałam , poprasowałam, obiadek przygotowany więc zasłużony wypoczynek teraz....

doczytałam że Paaricia została kangurkiem:)
MOJE GRATULACJE

A mój małżonek był w trzydniowej delegacji w Bydgoszczy :)
Nocował na obrzerzach Bydgoszczy w Karczmie RZYM. Super jedzonko tam mają, w łazienkach jacuzzi :) Kiedys i mnie tam zabierze :)

Pozdrawiam Bydgoszczanki (te byłe też) :)

Karczma Rzym - fajnie :) Super tam jest - Paweł też miał tam kiedyś szkolenie... Wszystko mu smakowało - zresztą jemu to zawsze wszystko smakuje :)

Pati - aaa...jego kolej była - muszę tak Pawłowi powiedzieć ;D ;D ;D

Aska - dzieki :)

A ja kolacje robioną przez Marka (męza) jem często
Hehe w końcu ja w sielance żyje :)
Wczoraj Marek zakupił  duży bukeit kwiatów (róż żółtych - moich ulubionych) i słodkości m.in. tort - rocznica śłubu była nasza. Pamiętał.

Nie moglismy się weselić, bo Nisia chorowinka, ale i tak było przyjemnie

hej dziwuszki - niestety nie mam czasu dzis posiedziec ale chocaz na chwilke :)

przede wszystkim ogromne gratulacje dla Pati - KANGURKA - ZEGARKA ;D i dobrze, ze z nozka lepiej ;)

moj Artur tez lubi gotowac, i obiady i sniadanka robi - nawet do lozka to ostatnie :) kochany jest :)

tak, nie pytajac nikogo jako zalozycielka po prostu zmienilam nazwe watku na samo pielegnacja :laugh: nie za duzo gwaiazdek bo mi sie podoba :laugh:

Szymkowi gratuluje drugiego zebola  ;D

a teraz uciekam na miasto i na obiad do babci - odbieram dzis paczke z moimi rzeczami z nadbagazu z Anglii - mama mi wyslala i ponoc jest ogromna bo chyba i zabawki wrzucila  :) nie moge sie doczekac zeby tam poszperac  :laugh:
Wandzik ale Ada ukochala sobie wasza szafke z telewizorem a nie stol chyba  :p :laugh:

Asia z early days nie ma bodow z dlugim rekawkiem - w ogole w Anglii nie produkuja chyba bo nie znalazlam chyba, ze ktoras mnie oswieci, a tez bym chetnie kupila wlasnie z tej firmy bo sa swietne i dostepne na allegro ale nie ma z dlugim  :p ::) i mam zamiar kupic w h&m o ile znajde...

reklama
Te Zegarek - a jak nózka lepiej ;D ;D ;D

Wanda no ja też mam wielkie to kwatuszysko :D :D :D

Ja tez dostałam bukiet róż czerwonych na roczicę a jak urodziłam maje 25 pięknych ogromnych czerwonych róż Boże jakie one były piękne :p ::) ::) ::) :) :) :) ale sie rozmarzyłam
Żeby dostać następny taki pewnie będę musiała urodzić następne :laugh: :laugh: :laugh:

A kolacja rzadko jadamy :p

joeey
no na allegro własnie nie ma :( :(

Do góry