reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

robie dzis leczo na obiad za cała siate papryki i pomidorów zapłaciłam całe 5 zł ::) ::) ::) :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
A i jeszcze wam napiszę jaka jestem wyrodna matka - poszłam dzis na spacer i zabrałam maję na głodniaka - zapomniałam jej dac jeść :-[ :-[ :-[ i jeszcze się dziwiłam że mi sie dziera w wózku ::) ::) ::) :-[ :-[ :-[
Normalnie paskuda ze mnie i tyle :p

Sorbek - no chyba zbankrutujsz teraz ;) ;) ;) ;)
pieknie dziecko glodne chodzi a ta powarzywniakach szaleje !!

a ja sie pochwale ze Maja ząbków nie ma - nic a nic
a Maja Sorbusiowa to ile ma ? ? czy tez może nic??

hej :)

jeszcze pół godziny i jade do domu :) nic dziś konkretnego nie zrobiłam ale w poniedziałek juz bedzie trzeba sie wziąć do pracy :p Dyrektorka zgodziła sie żebym pracowała od 7 do 14 :) dzieki temu bede w domu o 15:30 :) i bede miała jeszcze czas żeby spędzić go z Kacperkiem :)

Dziś wieczorem przychodzą do nas znajomi z wódeczką ;) wczoraj wrócili z Cypru :) ale im zazdroszcze takiego ciepełka ::)
to u nich byliśmy 2 tygodnie temu na weselu :)

w domu raczej nie bede siedziała na bb więc nie bede wszystkiego nadrabiać :( dlatego wybaczcie mi jeśli kogoś nie pocieszę albo nie pochwale :-[

Haniu u nas takie coś nie przejdzie żeby doszyć tasiemki do poszewki i przywiązać do szczebelków bo kołderka dziś była nie ruszona a Kacperek wyszedł spod niej i spał w poprzek łóżeczka na miejscu gdzie powinna być poduszka (bo śpi bez poduszki) ::)

Klucha niezła ta opiekunka za 4000 zł!!! :o :o :o Możliwe że za dużo zmian na raz daliśmy Kacperkowi, zobaczymy jak bedzie sobie z tym radził. Dziś bardzo marudził Pawłowi, płakał co chwila, jak Paweł go na ręce to on chciał na podłoge , jak był na podłodze to na ręce :( :( :( ale potem zasnął i śpi już 3 godziny :) .....nie wiem czy pytałas jak Kacper sobie radzi z moim powrotem i przeprowadzką czy z odstawieniem od cyca, bo ja nie karmie, więc chociaż to mamy z głowy ::)

Klucha nic sie nie martw - Majeczce to nawet nie widac na dziąsłach zeby tam sie coś działo wiec pewnie jeszcze jakis czas poczekamy na te ząbki..

Paula - powiem Ci że swietne to zdjecie Kacperka w Twoim podpisie - no az sie do niego chce usmiechac :) :) :)

reklama
Do góry