reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Asia podobno jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze ;) ;D

Pati no biedny Atuś może trzeba jakoś stopniowo dziecko przyzwyczajać do zostawania z kim innym niż mamusia ....ale nie przejmuj się to tylko taki incydent wiele dzieci tak ma. (oprócz mojego cygańmskiego dziecka dokładnie jak Ada i Kacperek)

reklama
Asiu witam oficjalnie :), wiesz Wanda jest z Poznania i ciągle płacze, że nie ma żadnej mamusi znajomej - teraz ma.

Hania, a dlaczego nie chcesz opiekunki?

Gochna, najlepsze.....

Natalia, bądż dzielna. A swoja drogą - teściowa to jest taki gatunek, że sobie nie da nic wytłumaczyć, zawsze wie lepiej.

Ziemzia, Misia jak zwykle "debeściara"

Sorbek, wytrzymaj. Ostatnio, jak tak pisałaś to sie potem nowym zębolkiem chwaliłaś :D
A Gabrysia babuleńka bezzębna i nic nie słychać, nie widać.......

jeszcze mi tak w zyciu nie dopiekła jak by tak było częściej to za tydzień wyląduje w wariatkowie a ząb wyszedł wczoraj także to nie za zreszta przeciwbulowe dostałam

Asia... to możemy sobie ręce podać... mój przed chwilką na całe szczęście zasnął po wielkich jazdach i płaczach, i dobrze że zasnął bo bym chyba też niewytrzymała..... idę sprawdzić czy nie osiwialam jeszcze

Pati, bo u nas dzisiaj kiepska pogoda, dlatego zamiast na spacerkach, to wszystkie na forum siedzą. Ja chce Gabe w czwartek zostawić z tatusiem i boje się, bo jak pisałam wczorajsza próba generalna tez skończyla się spazmami. A ja tylko w łazience byłam. Rozumiem co czułaś, bo to starszne jak dzieciątko tak płacze.

Aha, czy ja też mogę dostać mailem te książke kucharską?

Asia Maks był taki nawet jak już ten jeden jedyny ząb już wyszedł jeszcze ze dwa dni nie dawał sie w ogóle dotykać w okolicach otworu gębowego . Nam wręcz czasami vibrukol nic a nic nie pomagał może nawet nogarszał... nie wiem..
A co nawet przeciwbólowego nic nie działa...?
A może ty weź coś na uspokojenie :p ;D :p :p :p ::)

reklama
ketsa pisze:
Asia podobno jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze ;) ;D

;D ;D ;D Dobre!

Asia zostaw Mala w lozeczku, zamknij drzwi, usiac wygodnie na kanapie, pooddychaj gleboko, zrelaksuj wszystkie miesnie, wylacz sie na chwile, jej nic nie bedzie jeli przez kilka minut sama pobedzie w lozeczku, a Ty MUSISZ sie zrelaksowac troche! Jak juz poczujesz sie spokojniejsza to wtedy dopiero idz do Malej! Piszac jeszcze jak bardzo Cie Mloda denerwuje sama sie jeszcze bardziej nakrecasz. Wiem to z wlasnego doswiadczenia, a takie poodychanie naprawde moze pomoc - mi pomaga. Lepiej zostawic dziecko samo na chwile niz przelewac na nie swoja zlosc. :p

Do góry